Punt Multimèdia (Casa del Mig)

Punt Multimèdia (Casa del Mig)

Sobre el centro

Punt Multimèdia (Casa del Mig) és un espai situat al districte de Sants-Montjïc de Barcelona, cedit per l’Ajuntament de Barcelona. En aquest equipament es poden realitzar diferents cursos i tallers de forma presencial, portant el propi ordenador portàtil de l’alumne o emprant els que disposa la sala d’informàtica. Es poder cursar diferents classes d’informàtica a nivell usuari i de la branca multimèdia, com: Edició amb After Effects CS6, Marketing 2.0 per a petits negocis, aprèn a utilitzar el teu smartphone, treu-li el suc a la teva tablet, informàtica avançada, informàtica per a tothom amb Windows 8, millora i crea increïbles retocs a les teves fotografies i treu-li més partit al teu ordinador amb nou programari, entre d’altres. Hi han cursos amb programes informàtics més específics, com per exemple, per editar i retocar fotografies i vídeos, crear i enregistrar la teva música i crear o modificar tecnologia blogger i webs.

En un espai innovador, l’espai Punt Multimèdia (Casa del Mig), pretén acostar la tecnologia multimèdia a tothom, independentment del seu nivell de coneixements inicials, ja que hi ha cursos, classes i tallers per a tothom.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Cursos destacados

¡23% de ahorro!
Curs de Symfony
Punt Multimèdia (Casa del Mig)
  • Curso
  • Barcelona
  • 16h

...Requisits: coneixements d’HTML i PHP. Symfony és un framework d’aplicacions web per projectes PHP. L’objectiu d’accelerar la creació i el manteniment d’aplicacions web... Aprende sobre: Programación web, Servidores web... Ver más


44 
IVA inc.
Añadir al comparador

Profesores

Ismael Zigelbaum
Ismael Zigelbaum
Professor