Recercar en l'àmbit de la salut

Recerca en salut

UDL - Universitat de Lleida. Màsters Oficials
En LLEIDA

2.688 
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Información importante

Tipología Master oficial
Lugar Lleida
Duración 1 Año
Inicio Octubre
Créditos 60
 • Master oficial
 • Lleida
 • Duración:
  1 Año
 • Inicio:
  Octubre
 • Créditos: 60
Descripción

Si tens formació universitària superior dins del sector de les ciències de la salut, i vols adquirir noves competències en el desenvolupament de metodologies per a la recerca, aquesta formació és per a tu. Emagister.com et presenta el Màster Oficial en Recerca en Salut, una formació dissenyada i impartida per la Universitat de Lleida que et capacitarà per al desenvolupament de la recerca clínica.

Información importante

Orientación académica

Instalaciones y fechas

Dónde se imparte y en qué fechas

Inicio Ubicación
Octubre
LLEIDA
Avda. Alcalde Rovira Roure, 44, 25198, Lleida, España
Ver mapa
Inicio Octubre
Ubicación
LLEIDA
Avda. Alcalde Rovira Roure, 44, 25198, Lleida, España
Ver mapa

Preguntas Frecuentes

· ¿Cuáles son los objetivos de este curso?

El Màster té l'objectiu de formar als alumnes en les metodologies de la recerca destinada a la pràctica clínica. Per a això et formaràs en metodologies científiques i en eines per a la recerca. El Màster et permetrà especialitzar-te en l'àmbit de la recerca en envelliment, la recerca clínica i epidemiològica i en recerca crítica en salut. Adquiriràs habilitats per a la comunicació i la transferència de resultats, en recerca quantitativa i qualitativa i en anàlisi de dades, tot això amb la finalitat de formar a futurs perfils investigadors.

· ¿A quién va dirigido?

El Màster està destinat a professionals de l'àmbit de la salut com metges, nutricionistes, infermers o fisioterapeutes que desitgin entrar al món de la recerca clínica. La formació té un any de durada i es realitza de manera semipresencial a la Facultat d’Infermeria de la UdL. Aquesta metodologia d'estudi et permetrà estudiar a temps complet o a temps parcial i combinar així el Màster amb les teves altres activitats.

· Requisitos

Títol universitari de grau europeu o equivalent, homologat si s'ha obtingut en una universitat estrangera a la UE.

· Titulación

Màster oficial universitari

Opiniones

4.5
Valoración del curso
100%
Lo recomiendan
4.5
excelente
Valoración del Centro

Opiniones sobre este curso

U
Un Exalumno
4.5 08/10/2013
Lo mejor: És un màster que es pot fer en dos anys mentre es compagina amb una feina. Jo vaig fer-ho així per a poder fer compatible totes les coses. T'especialitza en recerca en medicina i el professorat m'ha semblat molt competent.
¿Recomendarías este curso?:
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)

Opiniones sobre otros cursos de este centro

Ingeniería de Edificación

G
gerardo colay castro
0.0 31/03/2011
Lo mejor: EStoy aprendiendo numerosas cosas que antes no sabía y sobre las cuales me preguntaba.
¿Recomendarías este curso?:
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)

Gestió esportiva

M
Marc Lafarga Lebey
5.0 01/09/2011
Lo mejor: En relació a les pràctiques vull destacar que ha estat un procés molt enriquidor i voldria remarcar els aspectes més rellevants que he pogut veure i viure. Així dons, sintetitzo en aquestes línies la reflexió que faig ara sobre la meva estada de pràctiques a l’entitat que gestiona diferents centres esportius de Barcelona. El practicum ha consistit en una primera fase, de febrer a abril, en conèixer i viure l’entitat des de l’àrea de màrqueting, imatge i comunicació. En una segona fase he pogut estar tot el mes de maig al Centre esportiu, amb la directora operativa del centre, veient totes les seves funcions i tots els processos de gestió de cada àrea amb els caps d’àrea. Durant la primera fase he pogut conèixer molts dels professionals de l’entitat Fundació i les tasques que desenvolupen. A més de per conèixer i situar-me en el context de pràctiques, aquesta primera fase m’ha ajudat molt a acabar d’enfocar i abordar el meu projecte final de màster ja que consistia en un estudi de mercat per aquesta entitat i unes propostes per desenvolupar serveis per empreses. Ha estat molt interessant veure durant la s
¿Recomendarías este curso?:
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)

Gestión deportiva

M
Marc Lafarga Lebey
5.0 01/09/2011
Lo mejor: En relación a las prácticas quiero destacar que ha sido un proceso muy enriquecedor y quería remarcar los aspectos más relevantes que he podido ver y vivir. Así sintetizo en estas líneas las reflexión que me hago de la estancia de prácticas en la entidad que gestiona distintos centros deportivos en Barcelona. El practicum ha consistido en una primera fase, de febrero a abril, en conocer y vivir la entidad desde el ámbito del márketing, imagen y comunicación. En una segunda fase, he podido estar todo el mes de mayo en el centro deportivo, con la directora operativa del centro, viendo todas sus funciones y todos los procesos de gestión de cada área con los jefes de área. Durante la primera fase he podido conocer a muchos profesionales de la entidad y las tareas que desarrollan. Además de conocer y situarme en el contexto de prácticas, esta primera fase me ha ayudado mucho a acabar de enfocar y abordar mi proyecto final de máster ya que consistía en un estudio de mercado para esta entidad y unas propuestas para desarrollar servicios a empresas. Personalmente me llevo de las prácticas buenos recuerdos, muy buenos contactos y la
¿Recomendarías este curso?:
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)

Gestió i innovació en la indústria alimentaria

U
Un Exalumno
4.5 04/10/2013
Lo mejor: Una vegada vaig acabar biologia volia especialitzar-me en la seguretat alimentària i amb aquest màster ho he pogut fer. Bon nivell de professorat i un temari actualitzar. Ha valgut la pena.
¿Recomendarías este curso?:
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)
Ver todas
Pregunta a los Antiguos Alumnos qué les pareció.

Su experiencia te será de mucha ayuda para decidirte.

Logros de este Centro

2016

¿Cómo se consigue el sello CUM LAUDE?

Todos los cursos están actualizados

La valoración media es superior a 3,5

Más de 50 opiniones en los últimos 12 meses

Este centro lleva 15 años en Emagister.

¿Qué aprendes en este curso?

Investigació quantitativa en salut
Investigació qualitativa en salut
Anàlisi de dades d'investigació
Envelliment saludable
Investigació clínica i epidemiològica
Investigació crítica en salut

Profesores

M. Luisa Guitard Sein-Echaluce
M. Luisa Guitard Sein-Echaluce
Coordinador

Doctora. Profesora titular de universidad. Diplomada en enfermería. Departamento de enfermería de la Universidad de LLeida (UdL). Miembro del consejo de departamento, de la junta de facultad y del consejo de decanos y directores de centros.

Temario

El Màster Universitari en Recerca en Salut està format per un mòdul obligatori, un mòdul optatiu i el treball final de màster:
 • • Mòdul 1. Metodologia i eines de la investigació avançada en salut (33 ECTS)
 • • Mòdul 2. Optatives (15 ECTS). Es pot escollir entre tres itineraris:
  • o - Itinerari A: Envelliment saludable
  • o - Itinerari B: Recerca clínica i epidemiològica
  • o - Itinerari C: Recerca crítica en salut
 • • Mòdul 3. Treball Final de Màster. (12 ECTS)