Diploma d'Especialització en Reptes Filosòfics contemporànis

Diploma de Especialización

Online

3.030 € IVA inc.

Llama al centro

¿Necesitas un coach de formación?

Te ayudará a comparar y elegir el mejor curso para ti y a financiar tu matrícula en cómodos plazos.

900 49 49 40

Llamada gratuita. Lunes a Viernes de 9h a 20h.

Descripción

  • Tipología

    Diploma de Especialización

  • Metodología

    Online

  • Créditos

    30

  • Clases virtuales

Titulación Propia

Es basa en una proposta molt simple que permetrà als estudiants endinsar-se en algunes qüestions clau del pensament contemporani i aplicar-les a una reflexió pràctica sobre el seu entorn proper i llunyà.

El programa parteix de l'aproximació a dos problemes clau de la filosofia contemporània: el problema del real i el problema de la diferència. Quan la metafísica ha entrat en crisi i no tenim una unitat de referència per dir el que és i el que som, com identifiquem els éssers, a partir de quins trets, característiques i qualitats? I com podem establir què és més real que una altra cosa?

Aquestes preguntes, que podrien semblar molt abstractes, aterren en exemples, problemes i lluites concretes i es despleguen en el programa a partir de tres tipus de reptes: sociopolítics, tecnocientífics i ambientals. No són tres camps separats de la realitat, sinó tres mirades sobre els desafiaments del nostre temps, sobre els conceptes que tenim per abordar-los i sobre les eines culturals, socials i polítiques de què disposem.

La característica comuna de tot el programa és vincular la teoria i la pràctica a partir d'una aproximació crítica als textos filosòfics contemporanis i a l'elaboració, individual i col·lectiva, dels problemes que ens deixen per pensar.

Instalaciones y fechas

Ubicación

Inicio

Online

Inicio

OctubreMatrícula cerrada

A tener en cuenta

El postgrau té per objectiu formar professionals que siguin capaços d'explorar i afrontar amb rigor els grans reptes del món contemporani, com ara els que obre i planteja la tecnociència (robòtica, digitalització, intel·ligència artificial i singularitat tecnològica, futur del treball, transhumanisme i posthumanisme, etc.), els reptes mediambientals, la legitimitat dels sistemes polítics i altres qüestions importants com la bioètica (i els problemes deontològics que se'n deriven), la migració, el populisme, la postveritat o les diferències (i desigualtats) socials.

Llicenciats, diplomats i graduats en les diverses disciplines de les ciències naturals, humanes i socials que volen aprofundir en la seva formació.
Professionals i tècnics de diversos sectors que necessiten, a causa de la seva activitat professional, una millor comprensió del món contemporani i de la seva complexitat, i també l'adquisició de les eines analítiques per desenvolupar-la.
Professors i docents que vulguin actualitzar la seva formació davant els nous reptes del món contemporani.
Professionals i tècnics de qualsevol sector econòmic i també del món polític que vulguin millorar, fins i tot a nivell d'especialització, els seus coneixements filosòfics, sense una orientació professional precisa i amb l'objectiu d'ampliar la seva formació personal.
Estudiants que es vulguin orientar cap a una formació en la recerca en el camp de la filosofia i les humanitats en general.

S'accepten estudiants formats en qualsevol àrea de coneixement. Si no es té formació filosòfica prèvia, es demana paciència i esforç a l'hora d'apropar-se a les lectures i als exercicis d'escriptura.

Diploma de Posgrado en Retos Filosóficos Contemporáneos

Preguntas & Respuestas

Añade tu pregunta

Nuestros asesores y otros usuarios podrán responderte

Déjanos tus datos para recibir respuesta

Sólo publicaremos tu nombre y pregunta

Opiniones

Logros de este Centro

2021

Todos los cursos están actualizados

La valoración media es superior a 3,7

Más de 50 opiniones en los últimos 12 meses

Este centro lleva 3 años en Emagister.

Materias

  • Reptes ambientals
  • Reptes sociopolítics
  • Reptes tecnocientífics
  • Problema del social
  • Subjecte polític

Temario

1r semestre

El problema de la diferència (5 crèdits ECTS)

Reptes ambientals (5 crèdits ECTS)

Reptes sociopolítics (5 crèdits ECTS)

2n semestre

El problema del real (5 crèdits ECTS)

Reptes tecnocientífics (5 crèdits ECTS)

Treball final (5 crèdits ECTS)

Llama al centro

¿Necesitas un coach de formación?

Te ayudará a comparar y elegir el mejor curso para ti y a financiar tu matrícula en cómodos plazos.

900 49 49 40

Llamada gratuita. Lunes a Viernes de 9h a 20h.

Diploma d'Especialització en Reptes Filosòfics contemporànis

3.030 € IVA inc.