Subaltern Generalitat de Catalunya

Preparación de oposiciones

A Distancia

Precio a consultar

Más información

¿Necesitas un coach de formación?

Te ayudará a comparar y elegir el mejor curso para ti y a financiar tu matrícula en cómodos plazos.

900 49 49 40

Llamada gratuita. Lunes a Viernes de 9h a 20h.

Descripción

  • Tipología

    Oposiciones

  • Metodología

    A distancia

  • Lugar

    Vilanova i la geltru

  • Duración

    Flexible

Objetivo del curso: Te preparamos para superar con éxito la fase de oposición: Cuestionario de competencias profesionales (evalua el grado de adecuación al perfil de las plazas. No tiene carácter eliminatorio.) Cuestionario de 30 preguntas (cuatro respuestas alternativas) sobre el temario (10 temas) Cuestionario de 20 preguntas (cuatro respuestas alternativas) para valorar la comprensión de órdenes sencillas y operaciones matemáticas básicas. Supuesto práctico sobre las funciones propias del cos subaltern. Las tres últimas pruebas tienen carácter eliminatorio. Dirigido a: Esta preparación va dirigida a todas las personas que deseen trabajar de conserge ya sea en oficinas de la Generalitat o en centros educativos. Funciones del personal subalterno: Vigilancia de los locales; control de las personas que acceden a las oficinas públicas, informándoles de la situación de los locales; custodia del material, del mobiliario y de las instalaciones; utilización de máquinas reproductoras, fotocopiadoras y similares, y, en general funciones similares, así como la atención al alumnado en el caso que se presten servicios en centros educativos.

Información importante

Documentos

  • Perfil de competencias cos subaltern

Administración: Generalitat de Catalunya

Instalaciones y fechas

Ubicación

Inicio

Vilanova i La Geltru (Barcelona)
Ver mapa
Rambla Josep Antoni Vidal, 11 - 1ª planta, 08800

Inicio

Consultar

A tener en cuenta

No se exige estar en posesión de ninguna titulación académica Nivel B de catalán Nacionalidad española o comunitaria. Mayor de 16 años

Preguntas & Respuestas

Añade tu pregunta

Nuestros asesores y otros usuarios podrán responderte

¿Quién quieres que te responda?

Déjanos tus datos para recibir respuesta

Sólo publicaremos tu nombre y pregunta

Opiniones

Profesores

Encarna Rojo

Encarna Rojo

Formadora de opositores

GAP, CCPP y CAP 8 años de experiencia en formación de opositores 6 años de experiencia como autora de material didáctico para centros y editoriales de oposiciones

Temario

GENERALITAT DE CATALUNYA
Cos subaltern
Últimes convocatòries: DOCG de 3 de setembre de 2008
TEMARI de l’agrupació professional del personal funcionari del cos subaltern
Tema 1
Aspectes bàsics del marc normatiu i institucional: Principis generals de la Constitució espanyola. Drets i deures fonamentals dels espanyols. Principis generals de l’Estatut d’autonomia de Catalunya. Competències de la Generalitat de Catalunya. Les institucions de la Generalitat de Catalunya: el Parlament, el president, el Govern. El Síndic de Greuges. La Sindicatura de Comptes, el Consell de Garanties Estatutàries i el Consell de l’Audiovisual de Catalunya.
Tema 2
L’organització de l’Administració pública: Concepte d’Administració pública. L’organització de l’Administració pública espanyola. L’organització administrativa de la Generalitat. Els departaments de la Generalitat i les seves competències i àrees d’actuació. Estructura organitzativa dels departaments. Organització administrativa del territori a Catalunya.
Tema 3
L’organització del servei públic: Concepte de servei públic. Indicadors de qualitat i la seva relació amb els procediments de treball. Criteris d’organització i de coordinació. Treball en equip en les activitats de suport. Dinàmica de grup de treball. L’orientació a la ciutadania. L’orientació als resultats.
Tema 4
El personal al servei de l’Administració de la Generalitat de Catalunya: Continguts bàsics de la normativa que regula la funció pública de l’Administració de la Generalitat de Catalunya. Estructura. Accés. Formació i promoció. Drets i deures del personal funcionari. Incompatibilitats. Règim disciplinari. Riscos laborals i riscos específics. Protecció de dades de caràcter personal.
Tema 5
L’actuació de l’Administració: Funció, conceptes bàsics i característiques del procediment administratiu. La funció econòmica de la Generalitat de Catalunya: aspectes bàsics de l’activitat econòmica i de l’ús de recursos.
Tema 6
Atenció a la ciutadania: Els drets de la ciutadania davant l’Administració. Acollida i informació. La comunicació efectiva de recepció i transmissió d’informació. Els fluxos de comunicació. La recepció ( front office) i la imatge corporativa. Identificar, orientar, adreçar o acompanyar. Protocols d’actuació i normes de seguretat. Nocions bàsiques de protocol.
Tema 7
Processos de comunicació interpersonal: L’escolta efectiva. El contingut del missatge en la comunicació interpersonal. Dificultats, barreres i solucions. La comunicació telefònica. La comunicació telemàtica. Elaboració de documents escrits breus: avisos i rètols.
Tema 8
Tractament i gestió de la documentació: Normativa bàsica sobre la documentació administrativa. Documents administratius i tipologia. El registre d’entrada i de sortida de documents: funcions i organització. L’arxiu. Tramitació de correspondència i paqueteria interna i externa. Servei de correus i missatgeria externa.
Tema 9
Ús i cura de les instal·lacions públiques: La custòdia i vigilància de les installacions. Els protocols d’actuació segons normatives de seguretat i salut laboral. Plans d’emergència d’edificis i instal·lacions. El suport en l’habilitació i en la preparació de sales i instal·lacions per a diferents usos i esdeveniments. Especificitats dels centres docents.
Tema 10
Ús, cura i control de material i maquinària: Registre i control bàsic de material i equips d’oficina. Material fungible i no fungible. Gestió bàsica d’inventaris. Tipologia, classificació i control d’estocs. Els equips de reproducció, informàtics i d’enquadernació. Mètodes de reproducció: reprografia, multicopista i digitalització. Criteris de seguretat. Criteris de sostenibilitat.

Más información

¿Necesitas un coach de formación?

Te ayudará a comparar y elegir el mejor curso para ti y a financiar tu matrícula en cómodos plazos.

900 49 49 40

Llamada gratuita. Lunes a Viernes de 9h a 20h.

Subaltern Generalitat de Catalunya

Precio a consultar