TecVet Academia Tècnica Veterinària

TecVet Academia Tècnica Veterinària

Sobre el centro

TecVet Academia Tècnica Veterinària és un centre de formació per veteranis la oferta formativa del qual inclou el curs presencial Auxiliar Veterinari TecVet on aprendràs a desenvolupar-te en la cura professional dels animals, coneixeràs les normes bàsiques dintre d'un laboratori, realitzaràs les tasques bàsiques de suport veterinari i estudiaràs les eines quirúrgiques així com la seva posada en pràctica davant d'una cirurgia. T'ensenyarem també a dominar les accions per a l'atenció al client a gestionar la informació generada i a realitzar l'atenció telefònica i gestió del centre.

TecVet, amb seu a Terrassa (Barcelona), té com a objectiu proporcionar una formació especialitzada, pràctica i de qualitat i formar auxiliars tècnics veterinaris per enfrontar-se amb el món professional. Format per un equip d'experts i professionals en la matèria i amb un programa formatiu de grups reduïts de treball i atenció personalitzada, s'aconsegueix que l'alumne adquireixi els coneixements teòrics i pràctics essencials per al desenvolupament de l'activitat a l'àmbit professional. Al finalitzar el curs, i havent superat els objectius, obtindràs el Diploma d'Auxiliar Tècnic Veterinari per l'Acadèmia Veterinària TecVet que et capacitarà per treballar en centres d'alimentació i atenció als animals, establiments clínics d'animals, residències, etc.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Cursos destacados

Curso Auxiliar Veterinaria TecVet
TecVet Academia Tècnica Veterinària
  • Curso
  • Terrassa
  • Nivel básico
  • Fechas a elegir
  • 300h - 9 Meses
  • Prácticas en empresa

...Formación con un claro enfoque práctico y diseñada por veterinarios para poder responder a la demanda real existente en el sector clínico de pequeños animales... Aprende sobre: Atención al cliente y herramientas de marketing, Ecografía veterinaria, Cirugía veterinaria... Ver más


1001-2000 €
Añadir al comparador