TiC Roses

TiC Roses

Sobre el centro

Els cursos de formació que TIC Roses posa a disposició dels usuaris està basada y especialitzada en el sector de la Comunicació Audiovisual. Els tallers que ofereix engloben des de un curs de Fotografia Digital fins a cursos d’Ofimàtica, cursos de Disseny 3D i web, cursos d’edició d’imatge o cursos d’informàtica especialitzats en venda i reparació d’ordinadors i components, entre d’altres. La finalitat del curs de Fotografia és la de treure el màxim rendiment possible a les càmeres digitals en les 8 hores que dura el curs. D’altre banda els estudis d’Ofimàtica tenen una durada de 80 hores i mitjançant l’Openoffice i un claustre professional en actiu, l’alumne aprendrà totes les tècniques dels programes. La metodologia de la formació es presencial i el preu varia segons el curs que es vulgui dur a terme.


L’empresa catalana TIC Roses a més d’oferir estudis de formació col•labora amb l’entitat Onaweb i disposa d’un servei de disseny gràfic, marketing digital, disseny de planes web i de distribució publicitària de tot tipus de material, des de catàlegs fins a guies, mostres, flyers o cartells publicitaris. Tanmateix, l’entitat disposa d’un departament de reparació d’ordinadors a domicili, en la que treballen els professionals millor qualificats de l’àmbit informàtic.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Cursos destacados

  • Eventos
  • Roses
  • Nivel básico
  • 4h - 1 Día

...de iniciación a Twitter para la creación y gestión de un perfil en esta red social que ya cuenta con millones de usuarios. La red social twitter... Aprende sobre: Redes sociales... Ver más


15 
IVA inc.
Añadir al comparador
Ver todos

Temáticas en las que se especializa

Informática