Trivium, gestió Cultural

Trivium, gestió Cultural

Sobre el centro

Trivium, dins la seva funció de gestió cultural, ofereix cursos i tallers on l'alumne podrà descobrir l'escriptura creativa assistint a actes amb varis professionals del sector de l'edició.
Ofereixen cursos diferents durant l'any: cursos de lectora, on es promou el gust per llegir bons llibres, reflexionar-hi i promoure l'adquisició de coneixements, cursos d'edició, on l'alumne aprendrà com neixen les obres, quines fases s'han de seguir per arribar en mans de lectors, etc, o cursos de literatura on s'aprenen tècniques narratives i interpretació de textos.

Trivium Gestió Cultural es una entitat que es dedica a dur a terme projectes culturals tenint en compte el que necessita cada client. Treballen amb professionals reconeguts del món de la cultura i amb una experiència molt demostrable en el sector.
El seu objectiu es basa en esdevenir un referent del sector cultural del país.
Aquesta empresa treballa des del procés de creació fins la divulgació d'un projecte, ja sigui amb empreses o institucions, oferint to tipus de servei (regidoria, producció, etc.). Sobretot se centren en projectes relacionats amb el foment de la letura, destinat a un públic més aviat familiar.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Cursos destacados

  • Curso
  • Barcelona
  • Nivel básico
  • 20h - 10 Días

...La atmósfera A personas interesadas en escribir una novela, relatos, biografías.. Formará parte de nuestra Base de datos Taller semanal con un programa... Aprende sobre: Escritura narrativa, Escritura creativa... Ver más


40 
IVA inc.
Añadir al comparador
  • Curso
  • Barcelona
  • Nivel básico
  • 6h - 5 Días

...las filmaciones que hacemos con la cámara del móvil. Sacar el máximo rendimiento a la cámara del móvil. Transmitir los conocimientos y las herramientas... Aprende sobre: Utilizar smartphone, Comunicación visual, Cámara de vídeo... Ver más


50 
IVA inc.
Añadir al comparador

Profesores

Martí Genís
Martí Genís
Comunicación audiovisual

Mercedes Abad
Mercedes Abad
Professora