UDL - Escuela Universitaria de Enfermería

UDL - Escuela Universitaria de Enfermería

Sobre el centro

La Facultat d’Infermeria pertany a la Universitat de Lleida. Es un centre destinat a la formació de personal sanitari. Ofereix titulacions universitàries reglades, com són graus i màsters en infermeria, fisioteràpia, educació per a la salut i en recerca en salut. També, encara, imparteix titulacions en procés d’extinció, així com formació contínua per aquelles persones que desitgin reciclar-se en el seu cap professional.

També disposa d’un Campus virtual que permet que els estudiants puguin crear espais nous per a projectes o cursos. Les seves metodologies es basen en els nous coneixements en aquest camp i en les noves tecnologies per a que els seus estudiants puguin rebre una educació de qualitat. Gaudeix del prestigi que li atorga la universitat de Lleida (institució que la recolza).Aquest centre va inaugurar el Grau en Infermeria el curs acadèmic 2009-2010, i el Grau en Fisioteràpia en el 2010-2011, graus oficials a tot Europa, i des de llavors els trets que el caracteritzen són l’esforç, el treball i la constància per ser un centre de referència internacional, un centre que compta amb un equip docent altament qualificat i el millor col·lectiu d’investigació. La professionalitat i la competència són el segell de la Facultat.


Així, no tan sols ofereix el millor programa formatiu, sinó que, a més, compta amb les darreres tecnologies i noves metodologies docents. L’objectiu del centre és fixar l’atenció en l’estudiant i proporcionar-li una completa adquisició de competències en l’àmbit de la salut, així com autonomia per l’aprenentatge.


Centro adscrito a UDL - Universitat de Lleida. Màsters Oficials
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?