UIB - Seu Universitària de Menorca

UIB - Seu Universitària de Menorca

Sobre el centro

Si vius a Menorca i no et vols perdre l’oportunitat d’accedir a una universitat pública de qualitat, no ho dubtis: vine a la UIB. La seu de Menorca de la Universitat de les Illes Balears t’ofereix l’accés als graus més demandats a dia d’avui: Infermeria, Dret, Administració i Direcció d’Empreses, Educació Primària i Educació Social. A més, amb la finalitat d’acostar-te la possibilitat de seguir estudiant i continuar amb la teva formació acadèmica i professional, t’ofereix també el Màster en Formació del Professorat. Un equip docent de primer nivell t’espera a la UIB per contribuir en el teu procés de formació professional i ajudar-te a adquirir competències i habilitats en el terreny que escullis.


La Universitat de les Illes Balears, fundada en l’any 1978, és un centre públic de referència internacional que s’esforça dia a dia per oferir una formació completa i variada, que cobreixi les necessitats i les exigències dels seus estudiants i els prepari de la forma més convenient per enfrontar-se al món laboral i el context social en què vivim. Transparència, compromís social, esforç, innovació i constància són les qualitats que caracteritzen la UIB.


Centro adscrito a Universitat de Les Illes Balears
Opiniones de Alumnos
1 opinión
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Cursos destacados

Graduat en Seguretat i Ciències Policials
UIB - Seu Universitària de Menorca
  • Grado
  • Semipresencial en Alaior
  • 1800h

...per la llei de cossos policials de la CAIB, adreçada a formar els quadres superiors dels cossos de policies locals i, si escau, autonòmics. Aquest títol... Aprende sobre: Administración pública, Ciencias Policiales, Gestión de la administración... Ver más


Precio a consultar
Añadir al comparador
Ver todos

Opiniones (66)

100%
Lo recomiendan
4.5
fantástico
Valoración del Centro

Administración y Dirección de Empresas

J
jose higa rodriguez
5.0 11/11/2010
Lo mejor: Es muy recomendable, porque ofrece conocimientos de avanzada tecnologia y por el tiempo que uno puede disponer para aprender y el bajo costo que vale.
¿Recomendarías este curso?:
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)
* Opiniones recogidas por Emagister & iAgora