Universitat Jaume I

Universitat Jaume I

Sobre el centro

La Universitat Jaume I de Castelló és una universitat pública que ofereix estudis de grau, postgrau, màster, doctorat, llicenciatura, enginyeria, formació continua i cursos d’estiu, entre d’altres. Les branques de coneixement que avarca aquesta universitat són ciències socials i jurídiques, arts i humanitats, enginyeria i arquitectura, ciències i ciències de la salut. Per a més informació, consulteu la seva pàgina web on hi trobareu especificat totes les titulacions que ofereix.

Aquesta universitat es troba al nord de la Comunitat Valenciana. Va ser creada l’any 1991 i actualment es caracteritza pel seu tracte personalitzat, l’agilitat dels procediments administratius i un alt nivell de participació dels seus participants. Té capacitat per a més de 15.000 estudiants i disposa d’un campus integrat, amb unes instal•lacions modernes, funcionals i sostenibles. És una universitat oberta al seu entorn tant social com laboral.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Cursos destacados

  • Postgrado
  • Online
  • 1 Año
  • Prácticas en empresa
  • Curso bonificable

...Procesamiento en segundo plano Visualización con Quartz y OpenGL Bloque III: Sensores en iOS Gestos, Taps y Touches Geolocalización Giroscopio y acelerómetro... Aprende sobre: Sensores en iOS, Desarrollo en iOS... Ver más


1.500 
IVA inc.
Añadir al comparador

Profesores

Francisco Ramos
Francisco Ramos
Profesor Contratado Doctor