UPDATE formació continua en enginyeria

UPDATE formació continua en enginyeria

Sobre el centro

L'Associació i el Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya, a través d'UPDATE Formació Contínua en Enginyeria, ofereix cursos d'especialització en matèries com Smart Cities, Plans d'Autoprotecció, Prevenció de Riscos Laborals, Enginyeria Legal, Auditoria Energètica en Edificis, Facilities Management, Rehabilitació Energètica d'Edificis Existents, etcètera.

Aquests cursos s'ofereixen en metodologies presencial o bé semipresencial, i s'imparteixen a la seu del Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya, al centre de Barcelona. Als cursos s'analitzen casos reals per a vincular els coneixements adquirits a les aplicacions pràctiques. Les empreses poden bonificar el preu de la matrícula dels cursos als seus empleat gràcies al crèdit per a la formació disponible a través de la Fundació Tripartita.

L'Associació i el Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya es van fundar al 1863 i al 1950 respectivament per a vetllar per l'ètica i la dignitat professional dels professionals del sector, impulsant les seves activitats, fomentant el desenvolupament i organitzant programes de formació continua per a facilitar l'actualització dels enginyers.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Historia

Història

Per decret de 9 d'abril del 1949 es creen els Col·legis Professionals d'Enginyers Industrials. Només un any i mig més tard, el 8 de novembre del 1950, el president de l'Associació d'Enginyers Industrials de Barcelona procedeix a la constitució de la que serà la primera Junta de Govern del Colegio de Ingenieros Industriales de Barcelona. Agrupación de Cataluña. D'acord amb el que es preveu en els Estatuts del Col·legi, l'any 1951 es creen les demarcacions de Girona, Lleida i Tarragona, així com la delegació a Sabadell de la demarcació de Barcelona.