Viure-Bé Tallers Autoayuda i Psicologia Clínica

Viure-Bé Tallers Autoayuda i Psicologia Clínica

Sobre el centro

Viure-Bé es un centre d'auto-ajuda i psicologia clínica de Girona que ofereix cursos, tallers i teràpies alternatives en matèries com: Tècniques per Tenir Somnis Lúcids, Mantres, Introducció al I Ching, Intel·ligència Emocional, Gestió de la Ràbia, EFT Tapping, Reequilibri Psicològic Intensiu, Cartes Astrals i Sinastries, etc.

El centre ofereix els seus cursos de forma presencial al seu centre a Girona, sempre en grups reduïts i d'una manera molt pràctica. Els cursos estan impartits pels especialistes del centre o bé per professionals convidats, que aporten els seus coneixements en les matèries específiques que dominen. Tots els coneixements adquirits en aquests cursos son practicables i es poden posar a la pràctica des del mateix dia del curs.

El centre és pioner en aquesta matèria a Girona i ofereix múltiples recursos d'autoajuda, teràpies alternatives, psicologia clínica i biològic a professionals del sector però també a particulars interessats en aquestes disciplines.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Cursos destacados

El Secreto, como aplicar la Ley de la Atracción
Viure-Bé Tallers Autoayuda i Psicologia Clínica
  • Curso
  • Girona
  • 1 Día

...20.15 a 20.30 cierre Preparación para llevar al seminario · Llevar una cartulina grande · Llevar como mínimo unas 10 revistas (cuerpo y mente... Aprende sobre: Pensamiento positivo, Superación personal, Actitud positiva... Ver más


100 
IVA inc.
Añadir al comparador