Curso actualmente no disponible

Anglès Nens 7-12 anys Presencial o virtual.

FIAC IDIOMES
CUM LAUDE
5.0
1 opinión
  • Tengo 50 AÑOS Y AL LARGO DE MI VIDA HECHO CURSOS DE FORMACIÓN SUBENCIONADA, SIN DUDA ESTE A SIDO UNO DE LOS MEJORES CURSOS POR LA ORGANIZACIÓN Y DISCIPLINA,UNAS PROFESORAS 10 , CADA CLASE A SIDO APROVECHADA AL MAXIMO. SIN DUDA LO RECOMIENDO AL 100 X 100.
    |

Curso

En Terrassa ()

115 €/mes

¿Necesitas un coach de formación?

Te ayudará a comparar y elegir el mejor curso para ti y a financiar tu matrícula en cómodos plazos.

Descripción

  • Tipología

    Curso

  • Horas lectivas

    104h

  • Duración

    9 Meses

Un ensenyament integral 100% comunicatiu

Un anglès útil que treballa l'idioma de manera integral. En els nivells de joves fins als tretze anys incorporem els projectes en anglès per a reforçar la comunicació amb la pràctica real de l'idioma. Potenciem la motivació, la creativitat i el treball en equip dins de la classe.En els cursos Cambridge, a partir de Teens D, preparem als nostres alumnes per als exàmens de FCE, CAU i CPE amb professors especialitzats per a aquests nivells.En les nostres classes es demana la participació activa de l'alumne, Student Centred Approach. La presentació teòrica va sempre acompanyada d'activitats de pràctica, tant orals com escrites, que porten progressivament a l'aprenentatge del llenguatge, que es va reciclant i renovant amb la condició de consolidar-lo.A mesura que els alumnes van avançant de nivell, incorporem en les nostres classes activitats semblants a les quals trobaran en els exàmens de Cambridge per a assegurar-nos que arriben amb una òptima preparació. Els exàmens oficials es realitzen a les nostres instal·lacions de FIAC.

Información importante

Documentos

  • 1. JUNIOR PRESENCIAL.pdf

A tener en cuenta

Prestem especial atenció a augmentar la capacitat dels alumnes per a expressar-se de manera efectiva utilitzant totes les habilitats de la llengua en una varietat de situacions, tant socials com professionals. Les activitats i treballs realitzats durant el curs fan que els alumnes es responsabilitzin també del seu aprenentatge. Això té un efecte positiu en la seva confiança i els permetrà expressar-se amb fluïdesa i seguretat.

Preguntas & Respuestas

Añade tu pregunta

Nuestros asesores y otros usuarios podrán responderte

Déjanos tus datos para recibir respuesta

Sólo publicaremos tu nombre y pregunta

Opiniones

5.0
  • Tengo 50 AÑOS Y AL LARGO DE MI VIDA HECHO CURSOS DE FORMACIÓN SUBENCIONADA, SIN DUDA ESTE A SIDO UNO DE LOS MEJORES CURSOS POR LA ORGANIZACIÓN Y DISCIPLINA,UNAS PROFESORAS 10 , CADA CLASE A SIDO APROVECHADA AL MAXIMO. SIN DUDA LO RECOMIENDO AL 100 X 100.
    |
100%
4.8
excelente

Valoración del curso

Lo recomiendan

Valoración del Centro

CRISTINA GORRIZ

5.0
16/04/2023
Sobre el curso: Tengo 50 AÑOS Y AL LARGO DE MI VIDA HECHO CURSOS DE FORMACIÓN SUBENCIONADA, SIN DUDA ESTE A SIDO UNO DE LOS MEJORES CURSOS POR LA ORGANIZACIÓN Y DISCIPLINA,UNAS PROFESORAS 10 , CADA CLASE A SIDO APROVECHADA AL MAXIMO. SIN DUDA LO RECOMIENDO AL 100 X 100.
¿Recomendarías este curso?:
*Todas las opiniones recogidas por Emagister & iAgora han sido verificadas

Logros de este Centro

2023
2022

Todos los cursos están actualizados

La valoración media es superior a 3,7

Más de 50 opiniones en los últimos 12 meses

Este centro lleva 21 años en Emagister.

Materias

  • Inglés
  • Teatro para niños
  • Idioma inglés
  • Inglés para jóvenes
  • Exámenes de Cambridge

Profesores

Varis Varis

Varis Varis

Professor

Temario

La metodologia acadèmica

L'aprenentatge mitjançant l'ús constant de l'idioma

Donem les eines necessàries perquè els juniors es comuniquin en anglès amb confiança. Aprofitem la capacitat de memòria i el seu interès per a introduir un extens vocabulari que sigui significatiu per l'alumne. Treballem l'aprenentatge no formal de l'anglès per tal que l'entenguin i el parlin de manera natural. Desenvolupem la comprensió i l'expressió oral i garantim que l'anglès sigui l'idioma de comunicació de la classe.

El professorat

Experts en metodologia

Són experts en tractar infants d'aquesta edat. Transmeten seguretat als alumnes i creen l'entorn necessari perquè aprendre anglès sigui una experiència positiva. Treballen jocs creatius i didàctics on l'alumne es desenvolupa integralment protagonitzant un paper actiu en diferents situacions.

L'evolució en l'aprenentatge

Control de l'assistència i del progrés

* Control de l'assistència a classe.
* Informes i controls trimestrals on es valora l'evolució, la motivació, l'actitud a classe i el progrés en l'adquisició d'habilitats.
* La Setmana del Pares: s'organitza a meitat de curs per tal que us pugueu reunir amb el professor per comentar l'evolució del vostre fill.
* En qualsevol moment podeu concertar una entrevista individual amb el professor o amb el cap de departament.

Qualitat FIAC

* Disposem de programes FIAC dissenyats especialment per als nostres alumnes.
* Complementem les classes amb activitats de suport com les festivitats pròpies de la cultura anglesa, teatre i esdeveniments culturals en anglès.

Característiques de l'etapa

* Donem una gran importància a la lectura tant a classe com a casa. Els aspectes gramaticals es veuen, però sempre d'un forma implícita, és a dir, sense analitzar estructures.
* L'etapa Juniors és la base perquè en l'etapa Teens els alumnes puguin treballar l'anglès des d'un punt de vista més formal.
* L'etapa comprèn els nivells Junior A, B, C i D. Es pot assolir en 4 cursos acadèmics.
* Els cursos són de 3 hores setmanals de setembre a juny.

¿Necesitas un coach de formación?

Te ayudará a comparar y elegir el mejor curso para ti y a financiar tu matrícula en cómodos plazos.

Anglès Nens 7-12 anys Presencial o virtual.

115 €/mes