Escola d'educadors Quiràlia

Escola d'educadors Quiràlia

Sobre el centro

A l'Escola d'Educadors Quiràlia l'alumne tindrà accés a cursos de monitor d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil, dirigit a tots aquells que volen formar-se i conèixer noves eines per treballar al món de l'educació en el lleure. També s'ofereix el curs de director en lleure infantil i juvenil, dirigit a aquells que ja compten amb experiència al lleure però volen una formació en tasques directives i de coordinació.
També hi podrà trobar cursos d'especialitazació, destinada a aquells que vulguin ampliar els seus coneixements. Els cursos que s'ofereixen són de monitor de menjador i de monitor de cases de colònies.

Quiràlia es una empresa que treballa en l'educació, la cultura i el lleure i treballen per tal de garantir qualitat i eficàcia en la seva feina.
El seu punt de vista sobre l'educació gira entorn aquesta com a eina de desenvolupament social i com un valor indissociable de l'ésser.
Per tant, treballen per dur a terme activitats formatives de nivell i així adaptar-se a sistemes actuals, mitjançant les noves tecnologies, per mantenir la seva oferta amb la mateixa qualitat.
La seva aposta per l'educació els ha portat a crear l'Escola d'Educadors Quiàrlia, un centre creat el 2006 dedicat a la formació de lleure.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Cursos destacados

Monitor de Tiempo Libre Escola d'educadors Quiràlia

...Reseña L'estructura del curs és de 275 hores, distribuïdes en: - 100 hores de formació teòrico-pràctica (20 hores d’estada en una casa de colònies)... Aprende sobre: Actividades de tiempo libre, Monitor de tiempo libre, Monitor lleure... Ver más

  • Curso
  • Manlleu
  • 275 horas lectivas
Añadir al comparador
Ver más

Precio a consultar
Director Escola d'educadors Quiràlia

...Objetivo del curso: El curs de director d’activitats en el lleure infantil i juvenil va dirigit a totes aquelles persones que ja estan treballant en alguna... Aprende sobre: Director lleure, Monitor lleure, Monitor infantil... Ver más

  • Curso
  • Manlleu
  • 370 horas lectivas
Añadir al comparador
Ver más

Precio a consultar
Especializaciones para Monitores Escola d'educadors Quiràlia

...ampliar i formar-se en més profunditat i coneixements determinats aspectes i qüestions de l’educació en el lleure. Els cursos d’especialització que oferim són... Aprende sobre: Monitor sociocultural, Monitor de campamentos, Monitor lleure... Ver más

  • Curso
  • Manlleu
  • 30 horas lectivas
Añadir al comparador
Ver más

Precio a consultar