GRAU DE CIÈNCIES DE L'ACTIVITAT FÍSICA I DE L'ESPORT

UB - Universitat de Barcelona. Graus.
En Barcelona

Precio a consultar
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
Compara este curso con otros similares
Ver más cursos similares

Información importante

  • Título propio
  • Barcelona
  • Cuándo:
    A elegir
  • Créditos: 240
Descripción

Formar professionals que, mitjançant l'aplicació de coneixements i tècniques propis de les ciències de l'activitat física i de l'esport, adquireixin els coneixements, les destreses i les competències per assumir responsabilitats en la realització de tasques i d'activitats pròpies de la professió de l'esport.

Información importante Instalaciones y fechas

Dónde se imparte y en qué fechas

Inicio Ubicación
A elegir
Barcelona
Avda. de la Diagonal, 696, 08034, Barcelona, España
Ver mapa

Preguntas Frecuentes

· Requisitos

Segons els estudis previs hi ha diferents vies per accedir als ensenyaments de grau de la UB. Pots consultar-les a Admissions a ensenyaments de grau. En el cas que hi accedeixis des de les proves d'accés a la universitat (PAU) o des d'un cicle formatiu de grau superior (CFGS), et recomanem que també visitis les pàgines següents de la Generalitat de Catalunya (Departament d'Economia i Coneixement, Universitats i Recerca), on trobaràs, permanentment actualitzades, les especificitats per a l'accés.

Opiniones

No hay opiniones de este curso todavía
Pregunta a los Antiguos Alumnos qué les pareció.

Su experiencia te será de mucha ayuda para decidirte.

¿Qué aprendes en este curso?

Actividad física
Deportes

Temario

La totalidad de los Grados propuestos por la Universitat de Barcelona (UB) contienen asignaturas de Formación básica (FB), Formación Obligatoria (OB), Formación Optativa (OT), además de prácticas externas obligatorias y un trabajo de final de grado de carácter, también, obligatorio.

Para conocer más información sobre el itinerario formativo, menciones, distribución y fechas de las asignaturas, podéis consultar en los PDFs anexos en cada página de grado:

Logros de este Centro

Información adicional

Coneixements bàsics de biologia, física i també de matemàtiques, ciències naturals, geografia, psicologia i sociologia. Condició física que permeti la pràctica de l'activitat física i esportiva de manera regular i amb certa intensitat, i un domini provat del medi aquàtic. Predisposició a la interdisciplinarietat, l'autonomia, la sensibilitat social i mediambiental i la voluntat de conèixer, d'aplicar i de transmetre valors positius de l'organització i la pràctica de l'activitat física i l'esport.

Compara este curso con otros similares
Ver más cursos similares