Col·legi de Logopedes de Catalunya - CLC

Col·legi de Logopedes de Catalunya - CLC

Sobre el centro

El Col·legi de Logopedes de Catalunya (CLC) ofereix formació específica per als professionals de la logopèdia. La mateixa institució també proposa diferents activitats com fòrums de debat, xerrades o col·loquis, entre d’altres. El preu d’aquests esdeveniments anirà en funció de la quota del col·legiat. Cal afegir que els membres col·legiats que no exerceixin i persones que no estiguin col·legiades també poden accedir a la formació. El Col·legi de Logopedes de Catalunya emet una revista de logopèdia amb notícies, articles i continguts, entre d’altres, relacionats amb aquest àmbit.

El Col·legi de Logopedes de Catalunya disposa d’una borsa de treball amb ofertes d’ocupació a disposició dels membres col·legiats. La institució ofereix els serveis d’assessorament laboral, fiscal i jurídic, a més de serveis financers i d’assegurances per als professionals col·legiats del sector de la logopèdia. El Col·legi de Logopedes de Catalunya s’encarrega de la gestió col·legial en els tràmits compulsats i certificacions diverses.

¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Cursos destacados

Colegio Logopedas - Taller
Col·legi de Logopedes de Catalunya - CLC
  • Curso
  • Barcelona
  • 1 Día

...Víctor Acosta, Presidente de AELFA. Profesor Titular del Área de Didáctica y Organización Escolar de la Universidad de La Laguna A-3 15 a 17.15 La Dislexia... Aprende sobre: Dificultades de aprendizaje, Psicología infantil, Logopedia clínica... Ver más


hasta 150 €
Añadir al comparador

Historia

Hace ya más de 12 años que el Parlament de Catalunya aprobó la Ley de creación del Col•legi de Logopedes de Catalunya –CLC- (DOGC 2588 del 27-02-98) marcando el inicio del primer colegio profesional de logopedas de todo el Estado español.

Ventajas de estudiar aquí

- Alcanzar la representatividad total de la profesión.

- Consolidar al CLC para que trabaje por el desarrollo integral de la profesión y el ejercicio profesional.

- Trabajar conjuntamente con todos los colegios del resto de España a través del Consejo General de Colegios de Logopedas, así como establecer contacto con las organizaciones europeas e internacionales.

- Crear espacios de investigación y docencia.

- Ser el punto de referencia único y fiable de la logopedia en nuestro país, tanto para los profesionales como para los usuarios. ...

Temáticas en las que se especializa

Logopedia y salud.