Diploma d'Especialització en Estratègia de Dades i Business Analytics

Diploma de Especialización

Online

3.030 € IVA inc.

Llama al centro

¿Necesitas un coach de formación?

Te ayudará a comparar y elegir el mejor curso para ti y a financiar tu matrícula en cómodos plazos.

900 49 49 40

Llamada gratuita. Lunes a Viernes de 9h a 20h.

Descripción

  • Tipología

    Diploma de Especialización

  • Metodología

    Online

  • Inicio

    Octubre
    otras fechas

  • Créditos

    30

  • Clases virtuales

Titulación Propia

L'estratègia de dades ens permet definir un full de ruta per a la nostra organització. Al mateix temps, l'estratègia necessita palanques per a demostrar que funciona i evangelitza a la resta de l’organització. Aquest és el rol dels casos d’ús.

Instalaciones y fechas

Ubicación

Inicio

Online

Inicio

OctubreMatrícula abierta
MarzoMatrícula abierta

A tener en cuenta

Els objectius del programa és formar aquells perfils tecnològics (dissenyadors, analistes, programadors, configuradors i responsables dels serveis tècnics) i de negoci en casos d'aplicació de l'analítica als principals departaments d'una organització, així dotar d’eines per al desenvolupament d’una estratègia de dades.

Objectius específics

Conèixer casos d'ús de la intel·ligència i l'analítica de negoci en l'àrea d'operacions i logística, màrqueting i vendes i recursos humans.

Conèixer les tècniques que componen el que es coneix com a operations analytics, customer analytics o people analytics.

Desenvolupar la capacitat d'identificar casos d'ús a totes les àrees d'una organització.

Conèixer què és una organització orientada a dades i quins són els pilars d’una estratègia de dades.

Conèixer com avaluar la situació actual i les capacitats analítiques, amb l’objectiu de dissenyar un full de ruta.

Identificar oportunitats analítiques.

El postgrau d’Estratègia de Dades i Business Analytics es recomana a estudiants de formació empresarial, enginyeries de tota mena, matemàtiques, sociologia, ciències de la informació o candidats amb una experiència professional equivalent.

Cal disposar de coneixements de programació (en particular R), estadística i principis de visualització. En cas de no tenir-ne coneixements, es poden adquirir mitjançant l'especialització de Competències d'Anàlisi (Data Literacy) o cursant de manera independent algun dels cursos. Addicionalment, és aconsellable el coneixement de l'anglès escrit.

En cas de dubte, s'aconsella demanar assessorament per a dissenyar l'itinerari més adequat, a partir de les competències d'entrada i les aspiracions professionals de cada candidat.

Per cursar el curs cal tenir una titulació universitària prèvia. En cas de no tenir una titulació universitària prèvia es pot accedir al programa a través del reconeixement de l'experiència professional següent:

2 anys d'experiència laboral i/o professional en els àmbits: Consultoria, Informàtica o Investigació.

Diploma de Posgrado en Estrategia de Datos y Business Analytics

El postgrau online d’Estratègia de Dades i Business Analytics et permetrà descobrir i aplicar casos d'ús d’analítica, i participar en l'estratègia de dades, a professionals tant de perfil funcional com tècnic.

Estudiar aquest programa et capacita per:

Conèixer i implementar casos d'ús en els àmbits de clients, processos i personal.

Identificar oportunitats d’alt valor en diversos departaments.

Implementació de programes de data governance.

Disseny i desplegament d'estratègies i cultura de dades.

El postgrau té una durada d’un any i s’estructura a través de dues especialitzacions:

E2. Estratègia de Dades (12 crèdits)

E4. Anàlisi de Negoci (18 crèdits)

El programa d'aquest màster a distància s'ha dissenyat i s'ofereix conjuntament amb els Estudis d'Economia i Empresa i els Estudis d'Informàtica, Multimèdia i Telecomunicació de la UOC.

La UOC té més de vint anys d'experiència en la formació de professionals en línia en l'àmbit de la business intelligence.

Preguntas & Respuestas

Añade tu pregunta

Nuestros asesores y otros usuarios podrán responderte

¿Quién quieres que te responda?

Déjanos tus datos para recibir respuesta

Sólo publicaremos tu nombre y pregunta

Opiniones

Logros de este Centro

2021

Todos los cursos están actualizados

La valoración media es superior a 3,7

Más de 50 opiniones en los últimos 12 meses

Este centro lleva 3 años en Emagister.

Materias

  • E-business
  • Estratègia de Dades
  • Data governance
  • Estratègia i cultura analítica
  • Anàlisi de Negoci

Temario

El postgrau d’Estratègia de Dades i Business Analytics s'adreça a un perfil funcional i empresarial interessat a adquirir o completar la seva formació en mètodes, tècniques i eines d'anàlisis i mineria de dades i en la utilització de tecnologies d'intel·ligència de negoci, a nivell d'usuari avançat. Així com de conèixer eines i marc de referència que habiliten la transformació cap a una organització orientada a dades.

Especialitats i assignatures

E2. Estratègia de Dades

Aquesta especialitat es dirigeix a proporcionar al professional de perfil més empresarial capacitats pràctiques per gestionar les dades com a actiu de valor per mitjà del govern de dades, així com per iniciar i liderar la transformació cap a una organització orientada a dades.

Es compon de les assignatures següents:

  • Data governance (6 crèdits): en aquesta assignatura, l'estudiant es familiaritza amb el govern de dades, una pràctica que uneix persones, processos i tecnologia per canviar la forma en què les dades són adquirides, gestionades, mantingudes, transformades en informació, compartides en el context de l'organització com a coneixement comú i sistemàticament obtingudes per l'empresa per millorar la rendibilitat. L'estudiant treballa amb eines ofimàtiques (DOC, XLS, PPT) i amb eines especialitzades per al desenvolupament d'un programa de govern de dades (Trifacta, Collibra).

  • Estratègia i cultura analítica (6 crèdits): en aquesta assignatura, l'estudiant es familiaritza amb el concepte d’organització orientada a dades, i com liderar, iniciar i gestionar aquesta transformació organitzacional i cultural. Al llarg de l’assignatura l’estudiant treballar amb diferents marcs de referència que permeten avaluar la situació actual de l’organització, la seva maduresa, les seves capacitats i dissenyar un full de ruta estratègic.

E4. Anàlisi de Negoci

Aquesta especialitat es dirigeix a proporcionar al professional de perfil més empresarial casos pràctics d'ús de la intel·ligència de negoci tant en l'estratègia d'empresa com en la gestió operativa dels processos de negoci més importants: màrqueting i vendes, operacions i logística, recursos humans, etc.

Es compon de les assignatures següents:

  • Customer analytics (6 crèdits): en aquesta assignatura, l'estudiant estudia l'ús d'eines d'intel·ligència de negoci (business intelligence) i analítica de negoci en una de les àrees més desenvolupades i de més impacte. S'hi analitzen els conceptes i les bones pràctiques de recerca de mercat, gestió de les vendes i les relacions amb els clients, i anàlisi i predicció del comportament dels clients (customer analytics).

  • Operations analytics (6 crèdits): s'hi treballen els usos de la intel·ligència de negoci (business intelligence) i l'analítica de negoci en la cadena de subministrament (aprovisionament, producció, gestió de magatzems, transport i distribució al punt de venda) i les noves aplicacions vinculades a la internet de les coses (IoT) i els sistemes d'informació geogràfica.

  • People Analytics (6 crèdits): l'analítica de recursos humans (HR analytics), també anomenada people analytics, és l'aplicació de tècniques sofisticades de mineria de dades i analítica de negoci (business analytics) a les dades de recursos humans. Mitjançant un cas pràctic, l'estudiant veurà com es poden aplicar aquestes tècniques per a una gestió estratègica eficaç dels recursos humans, de manera que els objectius de negoci es puguin complir d'una manera ràpida i eficient, amb l'obtenció d'un rendiment òptim sobre el capital humà.

Durant el curs, l'estudiant treballa amb eines ofimàtiques (XLS, PPT), estadístiques (R/Rstidio), de creació de quadres de comandament i anàlisi (Tableau), i MLaaS (Machine Learning as a Service) (BigML).

Llama al centro

¿Necesitas un coach de formación?

Te ayudará a comparar y elegir el mejor curso para ti y a financiar tu matrícula en cómodos plazos.

900 49 49 40

Llamada gratuita. Lunes a Viernes de 9h a 20h.

Diploma d'Especialització en Estratègia de Dades i Business Analytics

3.030 € IVA inc.