UB - Universitat de Barcelona. Graus.

GRAU D'ESTADÍSTICA

UB - Universitat de Barcelona. Graus.
En Barcelona

Precio a consultar
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Información importante

Tipología Título propio
Lugar Barcelona
Inicio Fechas a elegir
Créditos 240
  • Título propio
  • Barcelona
  • Inicio:
    Fechas a elegir
  • Créditos: 240
Descripción

Formar professionals de l'estadística capacitats per dur a terme les tasques específiques del procés d'anàlisi de la informació i presa de decisions, incidint en l'obtenció i el tractament de dades; la modelització, identificant i desenvolupant el model adequat en cada cas; l'anàlisi, manipulant computacionalment els models i fent-ne l'anàlisi crítica; la presa de decisions, percebent la natura dels problemes i interpretant les solucions proporcionades pels models corresponents. Crèdits ECTS: 240Branca de coneixement: Ciències Socials i JurídiquesCentre: Facultat d'Economia i Empresa Grau interuniversitari que coordina la Universitat de Barcelona i en què participa la Universitat Politècnica de Catalunya.

Instalaciones (1) y fechas
Dónde se imparte y en qué fechas
Inicio Ubicación
Fechas a elegir
Barcelona
Avda. de la Diagonal, 696, 08034, Barcelona, España
Ver mapa
Inicio Fechas a elegir
Ubicación
Barcelona
Avda. de la Diagonal, 696, 08034, Barcelona, España
Ver mapa

Preguntas Frecuentes

· Requisitos

Segons els estudis previs hi ha diferents vies per accedir als ensenyaments de grau de la UB. Pots consultar-les a Admissions a ensenyaments de grau. En el cas que hi accedeixis des de les proves d'accés a la universitat (PAU) o des d'un cicle formatiu de grau superior (CFGS), et recomanem que també visitis les pàgines següents de la Generalitat de Catalunya (Departament d'Economia i Coneixement, Universitats i Recerca), on trobaràs, permanentment actualitzades, les especificitats per a l'accés.

Opiniones

0.0
No valorado
Valoración del curso
93,8%
Lo recomiendan
3.8
fantástico
Valoración del Centro

Opiniones sobre este curso

No hay opiniones de este curso todavía
Pregunta a los Antiguos Alumnos qué les pareció.

Su experiencia te será de mucha ayuda para decidirte.

* Opiniones recogidas por Emagister & iAgora

Logros de este Centro

Este centro lleva demostrando su calidad en Emagister
11 años con Emagister

¿Qué aprendes en este curso?

Estadística
Estadística social

Temario

La totalidad de los Grados propuestos por la Universitat de Barcelona (UB) contienen asignaturas de Formación básica (FB), Formación Obligatoria (OB), Formación Optativa (OT), además de prácticas externas obligatorias y un trabajo de final de grado de carácter, también, obligatorio.

Para conocer más información sobre el itinerario formativo, menciones, distribución y fechas de las asignaturas, podéis consultar en los PDFs anexos en cada página de grado:

Información adicional

Interès en les tècniques d'anàlisi de la informació, i motivació per aprendre com aquestes tècniques s'apliquen en la presa de decisions en camps diferents: economia, empresa, sociologia, ciències experimentals, ciències de la vida i la salut, enginyeria, etc. Disposició a utilitzar els recursos matemàtics i informàtics des de les primeres etapes de formació com a estadístic. Capacitat de síntesi i d'abstracció. Coneixement de les matemàtiques desenvolupades al batxillerat. Habilitat per analitzar resultats numèrics, i dotar-los de sentit.