UB - Universitat de Barcelona. Graus.

GRAU D'HISTÒRIA DE L'ART

3.0 bueno 3 opiniones
UB - Universitat de Barcelona. Graus.
En Barcelona

Precio a consultar
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Información importante

Tipología Título propio
Lugar Barcelona
Inicio Fechas a elegir
Créditos 240
  • Título propio
  • Barcelona
  • Inicio:
    Fechas a elegir
  • Créditos: 240
Descripción

Proporcionar a l'alumnat coneixements racionals i crítics de la producció artística i de la seva manifestació en diverses cultures mitjançant llenguatges diferents. Formar en diferents àmbits i capacitar per a la pràctica professional, en un marc d'igualtat d'oportunitats. Transmetre coneixements sobre l'art en les seves manifestacions, els llenguatges i les tècniques, la teoria de l'art i el pensament estètic, els exponents importants de cada període històric, els enfocaments de comprensió de l'art, els procediments de creació i tractament del patrimoni artístic, les publicacions més importants, la realitat en política i indústria, i l'exercici de la feina pròpia del grau. Desenvolupar habilitats com ara l'esperit analític i crític, la sensibilitat artística, la metodologia científica, l'habituació a tractar amb obres d'art, la capacitat d'ús de tècniques historiogràfiques, les noves tecnologies, la comprensió i la presentació de projectes de gestió de béns artístics, i la valoració dels projectes educatius. Promoure aptituds per al treball autònom i en equip, la responsabilitat professional i el compromís en la conservació del patrimoni, la consciència de la necessitat de formació en diversos camps i la capacitat de lideratge i d'autocrítica.

Información importante Instalaciones (1) y fechas
Dónde se imparte y en qué fechas
Inicio Ubicación
Fechas a elegir
Barcelona
Avda. de la Diagonal, 696, 08034, Barcelona, España
Ver mapa
Inicio Fechas a elegir
Ubicación
Barcelona
Avda. de la Diagonal, 696, 08034, Barcelona, España
Ver mapa

A tener en cuenta

· Requisitos

Segons els estudis previs hi ha diferents vies per accedir als ensenyaments de grau de la UB. Pots consultar-les a Admissions a ensenyaments de grau. En el cas que hi accedeixis des de les proves d'accés a la universitat (PAU) o des d'un cicle formatiu de grau superior (CFGS), et recomanem que també visitis les pàgines següents de la Generalitat de Catalunya (Departament d'Economia i Coneixement, Universitats i Recerca), on trobaràs, permanentment actualitzades, les especificitats per a l'accés.

Preguntas & Respuestas

Plantea tus dudas y otros usuarios podrán responderte

Opiniones

3.0
bueno
Valoración del curso
100%
Lo recomiendan
3.8
fantástico
Valoración del Centro

Opiniones sobre este curso

C
Carme Martínez Méndez
3.0 12/09/2013
Lo mejor: La mentalidad abierta que te transmiten.
A mejorar: El sistema de evaluación.
¿Recomendarías este curso?:
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)
S
Sandra Blasco Arnal
3.0 21/09/2012
Lo mejor: Variedad de asignaturas.
A mejorar: El sistema evaluativo.
¿Recomendarías este curso?:
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)
E
Edurne Bautista Luceno
3.0 15/09/2012
Lo mejor: Los conocimientos culturales adquiridos y los profesores adjuntos.
A mejorar: El sistema de evaluación es muy mejorable.
¿Recomendarías este curso?:
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)
* Opiniones recogidas por Emagister & iAgora

Logros de este Centro

Este centro lleva demostrando su calidad en Emagister
12 años con Emagister

¿Qué aprendes en este curso?

Historia
Historia del arte

Temario

La totalidad de los Grados propuestos por la Universitat de Barcelona (UB) contienen asignaturas de Formación básica (FB), Formación Obligatoria (OB), Formación Optativa (OT), además de prácticas externas obligatorias y un trabajo de final de grado de carácter, también, obligatorio.

Para conocer más información sobre el itinerario formativo, menciones, distribución y fechas de las asignaturas, podéis consultar en los PDFs anexos en cada página de grado:

Información adicional

Capacitat lectora, coneixement suficient de llengües estrangeres (anglès, sobretot), facilitat per comprendre llengües romàniques (com ara el francès o l'italià), coneixements bàsics d'informàtica. Actitud positiva envers la història de l'art: conèixer els museus i monuments principals de Barcelona i Catalunya, visitar galeries d'art i exposicions, interessar-se pels mitjans audiovisuals. Es recomana d'haver fet el batxillerat d'Humanitats i Ciències Socials, o bé el batxillerat Artístic, com també haver cursat matèries com ara Història, Filosofia o Literatura.