Introducció a les malalties mentals

Curso

A Distancia

149 € IVA inc.

Más información

¿Necesitas un coach de formación?

Te ayudará a comparar y elegir el mejor curso para ti y a financiar tu matrícula en cómodos plazos.

900 49 49 40

Llamada gratuita. Lunes a Viernes de 9h a 20h.

Descripción

  • Tipología

    Curso

  • Metodología

    A distancia

  • Horas lectivas

    40h

Amb aquest curs es pretén facilitar als alumnes coneixements bàsics sobre les característiques fonamentals de les persones amb malaltia mental. Descriure els diferents serveis d'intervenció terapèutica en la xarxa de salut mental i mostrar tècniques i estratègies d'intervenció adaptades a diferents situacions.

A tener en cuenta

"- Conèixer les característiques fonamentals de les persones amb malalties mentals.

- Conèixer diferents serveis d'intervenció terapeutica dins de la xarxa de salut mental.

- Conèixer tècniques i estratègies adaptades a diferents situacions.

- Aproximar-se a la realitat mitjançant casos pràctics."

Es tracta d'un curs dirigit a professionals o futurs professionals que desitgin adquirir competències per treballar amb persones amb malalties mentals.

Preguntas & Respuestas

Añade tu pregunta

Nuestros asesores y otros usuarios podrán responderte

¿Quién quieres que te responda?

Déjanos tus datos para recibir respuesta

Sólo publicaremos tu nombre y pregunta

Opiniones

Logros de este Centro

2022

Todos los cursos están actualizados

La valoración media es superior a 3,7

Más de 50 opiniones en los últimos 12 meses

Este centro lleva 9 años en Emagister.

Materias

  • Entrevista clínica
  • Esquizofrenia

Temario

"Mòdul 1: Introducció als trastorns mentals. - Definició de trastorn mental. - Classificació dels trastorns mentals. - Entrevista diagnòstica. - Estructura de la història clínica. Mòdul 2: Descripció i característiques fonamentals dels trastorns mentals greus - Definició de trastorn mental sever (TMS). - Diagnòstic TMS. - Característiques de les persones amb TMS. - Tipologia de persones amb TMS. - Assistència de malalts amb TMS. Mòdul 3: Trastorns Psicòtics. - Tipus de trastorns psicòtics. - Esquizofrènia. - Altres trastorns psicòtics. Mòdul 4: Trastorns de la personalitat I. - Trastorns que manifesten conductes peculiars o exèntriques. - Trastorns que manifesten símptomes dramàtics emocionals. Mòdul 5: Trastorns de la personalitat II. - Trastorns que manifiesten angoixa. - Trastorns de la personalitat per evitació. - Trastorns de la personalitat dependent. - Trastorns de la personalitat obsessiva-compulsiva. - Trastorns de la personalitat passiva-agressiva. Mòdul 6: Trastorns de l'humor o de l'estat d'ànim. - Trastorn depressiu major. - Distímia. - Trastorn bipolar. Mòdul 7: Trastorns de l'ansietat. - Introducció. - Trastorns de l'ansietat generalitzada. - Trastorn de pànic o crisi d'angoixa. - Fòbies. - Trastorn obsessiu-compulsiu (TOC). - Trastorns posttraumàtics per tensió. Mòdul 8: Xarxa de serveis en la salut mental. - Història de la salut mental a Espanya. - Atenció primària. - Atenció secundària. - Altres serveis d'atenció als pacients de salut mental que no pertanyen a la xarxa sanitària. - Serveis de Salut Mental en Justícia. Mòdul 9: Tècniques, pràctiques i estratègies: fonaments, possibilitats i límits. - Activitats de la vida quotidiana. - Classificació de les activitats. - Objectius de la intervenció davant el deteriorament de les malalties mentals. - Dinàmiques i jocs. Mòdul 10: El treball i l'equip en la intervenció en salut mental. - Teories de funcionament dels grups. - Dinàmiques per a grups. "

Más información

¿Necesitas un coach de formación?

Te ayudará a comparar y elegir el mejor curso para ti y a financiar tu matrícula en cómodos plazos.

900 49 49 40

Llamada gratuita. Lunes a Viernes de 9h a 20h.

Introducció a les malalties mentals

149 € IVA inc.