Màster en autoconeixement, transformació emocional i cosmovisió espiritual

5.0
1 opinión
 • La formación ofertada es excelente, así como la posibilidad de estudiar on-line. El nivel de implicación del profesorado es muy alto, y los conocimientos y material facilitado es de mucha ayuda. Una gran centro de formación muy al dia y con una oferta actualizada.
  |

Master

En Barcelona

3001-4000 €

Más información

¿Necesitas un coach de formación?

Te ayudará a comparar y elegir el mejor curso para ti, y podrás financiar tu matrícula en cómodos plazos.

900 64 94 94

Llamada gratuita. Lunes a viernes de 9h a 20h.

Descripción

 • Tipología

  Master

 • Lugar

  Barcelona

 • Duración

  18 Meses

 • Inicio

  Octubre 2021

Psicologia i espiritualitat cristiana

L'Iscreb colabora en aquest màster experiencial que, en el període de dos cursos, integra la dimensió emocional i l’espiritual, amb sessions teòriques, tallers d’introducció a la meditació, el silenci, la meditació, l’escriptura autobiogràfica, el treball manual, la natura, els textos sagrats… convivint amb una comunitat monàstica femenina del cor de Barcelona. Els seus directors són l’Esperança Atarés, abadessa de Sant Pere de les Puel.les i ex-alumne de la Fundació Vidal i Barraquer, i Francesc Grané, coordinador de l’Àrea de Psicologia i Espiritualitat de la (FVB.)

Información importante

Documentos

 • tripticAutoconeixement.pdf

Instalaciones y fechas

Ubicación

Inicio

Barcelona
Ver mapa
c. Diputacio, 231, 08007

Inicio

Oct-2021Matrícula abierta

A tener en cuenta

AUTOCONEIXEMENT 1. Prendre consciència d’un mateix, dels orígens i la pròpia història. 2. Identificar allò què més t’identifica com a ésser singular i conscienciar allò que vols transformar de tu mateix/a. 3. Accedir al teu món emocional conscient i inconscient, comprenent les motivacions que orienten les teves actuacions de la teva vida. TRANSFORMACIÓ EMOCIONAL 1. Crear una dinàmica de transformació emocional interna. 2. Ajudar a unificar la vida aportant-li un eix vertebrador. 3. Entendre en primera persona el procés espiritual concomitant al procés particular d’evolució psíquica. 4. Ajudar a construir un Jo altruista com a forma de desenvolupament d’un Jo espiritual. 5. Millorar la relació amb els altres i generar vincles de qualitat humana. COSMOVISIÓ ESPIRITUAL 1. Desvetllar una mirada de la realitat i d’un mateix autèntica, integrada i conscient, més enllà de l’ordre empíric, les creences i condicionants extern. Crear espais per accedir al misteri d’allò real. 2. Construir una vida interior compatible un Jo estructurat amb una experiència de no apropiació de les coses, les persones i la realitat. 3. Crear el vincle entre la pròpia experiència i tota l’herència d’espiritualitat i mística cristiana. 4. Treballar les relacions en una Espiritualitat-24 hores a través dels diferents àmbits: treball, descans, àpats i alimentació, formació, relacions (família, parella i grup) 5. Adquirir una formació sobre els textos sagrats cristians i la seva experiència mística. 6. Viure l’experiència de comunitat espiritual.

Obert a totes les edats, especialment a les generacions de 25 a 50 anys. El curs està organitzat per la Fundació Vidal i Barraquer en col.laboració amb l’ISCREB, la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna, i el Monestir de Sant Pere de les Puel.les.

Per accedir-hi cal estar en possessió d’una titulació universitària Títol de Grau, Llicenciat o Diplomat universitari. Altres formacions seran valorades personalment. Places limitades. S’accepten alumnes sense titulació universitària que al finalitzar el programa podran obtenir un Diploma d’extensió universitària. Es realitzarà entrevista personal amb el Director del Curs. Cal presentar un Currículum Vitae. El curs compartirà algunes sessions amb els alumnes del curs Construeix la teva vida espiritual des del silenci d’un Monestir cristià.

Els alumnes que realitzin tots els crèdits obtindran el títol propi de la Universitat Ramon Llull en AUTOCONEIXEMENT, TRANSFORMACIÓ EMOCIONAL i COSMOVISIÓ ESPIRITUAL. Psicologia i Espiritualitat Cristiana, de 60 ECTS.

Contactarem amb tu, i t'indicarem com continuar amb les gestions en cas de voler més informació o voler incriure't.

Preguntas & Respuestas

Plantea tus dudas y otros usuarios podrán responderte

¿Quién quieres que te responda?

Sólo publicaremos tu nombre y pregunta

Opiniones

5.0
 • La formación ofertada es excelente, así como la posibilidad de estudiar on-line. El nivel de implicación del profesorado es muy alto, y los conocimientos y material facilitado es de mucha ayuda. Una gran centro de formación muy al dia y con una oferta actualizada.
  |
100%
4.9
excelente

Valoración del curso

Lo recomiendan

Valoración del Centro

Josep Narcís Pujol Vila

5.0
21/07/2019
Sobre el curso: La formación ofertada es excelente, así como la posibilidad de estudiar on-line. El nivel de implicación del profesorado es muy alto, y los conocimientos y material facilitado es de mucha ayuda. Una gran centro de formación muy al dia y con una oferta actualizada.
¿Recomendarías este curso?:
* Opiniones recogidas por Emagister & iAgora

Logros de este Centro

2020

Todos los cursos están actualizados

La valoración media es superior a 3,7

Más de 50 opiniones en los últimos 12 meses

Este centro lleva 16 años en Emagister.

Materias

 • Meditación
 • Arte
 • Espiritualidad
 • Psicología humanista
 • Manualidades en papel
 • Psicología cognitiva
 • Religión católica
 • Historia social
 • Sociología política
 • Gestión emocional
 • Conocimiento personal
 • Antropología
 • Antropología
 • Conocimiento personal

Profesores

Carme Massó

Carme Massó

Profesora

Catalina Terrats

Catalina Terrats

Professora

Contxa Adell

Contxa Adell

professora

Esperança Atarés

Esperança Atarés

Professora

Gaspar Mora

Gaspar Mora

Profesor

Temario

1. Antropologia del subjecte.
2. Comprendre el nostre món interior.
3. L’experiència psicològica i la gènesi relacional de la ment.
4. L’experiència i els itineraris espirituals.
5. Introducció als textos sagrats cristians.
6. Introducció a la meditació, al silenci i la contemplació.
7. Nuclis de l’experiència espiritual cristiana.
8. Espiritualitat transformadora.
9. Enganys i autoenganys en la vida espiritualitat.

Información adicional

METODOLOGIA
Immersió de deu caps de setmana -un al mes, d’octubre a juny- en un Monestir cristià en un ambient de silenci.. amb espais de formació Emocional, Psicològica i Espiritual, amb espais i tècniques d’autoconeixement, individuals i en grup.

Activitats d’introducció a la meditació, el silenci, la contemplació, la litúrgia i diferents tipus d’oració. Introduir i facilitar la consciència plena i l’obertura afectiva i espiritual en tota la jornada (treball, natura, repòs, meditació).

Contacte amb la natura, l’hort i el treball individual –voluntari. Compartir la vida quotidiana amb una comunitat femenina i col·laboració en els serveis comunitaris.

HORARIS DE CLASSE
El curs es realitza un cap de setmana al mes, de divendres tarda a diumenge tarda, amb diferents modalitats: pensió completa 2 nits, pensió completa 1 nit, sense pernoctació.

Divendres, de 18h a 20h. Sessió de formació a la seu de la Fundació Vidal i Barraquer. Dissabte i diumenge, de 9:30h a 21:30h. Activitats al Monestir.

Format A: Pensió completa 2 nits (pernoctació de 2 nits al Monestir –divendres i dissabte–).
Format B: Pensió completa 1 nit (pernoctació de 1 nit –dissabte a diumenge–). Format C: Sense pernoctació (àpats al Monestir –dinars i sopars– sense pernoctació).

Más información

¿Necesitas un coach de formación?

Te ayudará a comparar y elegir el mejor curso para ti, y podrás financiar tu matrícula en cómodos plazos.

900 64 94 94

Llamada gratuita. Lunes a viernes de 9h a 20h.

Màster en autoconeixement, transformació emocional i cosmovisió espiritual

3001-4000 €