Psicologia i espiritualitat cristiana
   Institut Superior de Ciències Religioses

   Màster en autoconeixement, transformació emocional i cosmovisió espiritual

   Institut Superior de Ciències Religioses
   En Barcelona

   3001-4000 €
   ¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
   ¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

   Información importante

   Tipología Master
   Lugar Barcelona
   Duración 18 Meses
   Inicio Octubre 2019
   • Master
   • Barcelona
   • Duración:
    18 Meses
   • Inicio:
    Octubre 2019
   Descripción

   L'Iscreb colabora en aquest màster experiencial que, en el període de dos cursos, integra la dimensió emocional i l’espiritual, amb sessions teòriques, tallers d’introducció a la meditació, el silenci, la meditació, l’escriptura autobiogràfica, el treball manual, la natura, els textos sagrats… convivint amb una comunitat monàstica femenina del cor de Barcelona. Els seus directors són l’Esperança Atarés, abadessa de Sant Pere de les Puel.les i ex-alumne de la Fundació Vidal i Barraquer, i Francesc Grané, coordinador de l’Àrea de Psicologia i Espiritualitat de la (FVB.)

   Información importante Instalaciones (1) y fechas
   Dónde se imparte y en qué fechas
   Inicio Ubicación
   Oct-2019
   Barcelona
   c. Diputacio, 231, 08007, Barcelona, España
   Ver mapa
   Inicio Oct-2019
   Ubicación
   Barcelona
   c. Diputacio, 231, 08007, Barcelona, España
   Ver mapa

   A tener en cuenta

   · ¿Cuáles son los objetivos de este curso?

   AUTOCONEIXEMENT 1. Prendre consciència d’un mateix, dels orígens i la pròpia història. 2. Identificar allò què més t’identifica com a ésser singular i conscienciar allò que vols transformar de tu mateix/a. 3. Accedir al teu món emocional conscient i inconscient, comprenent les motivacions que orienten les teves actuacions de la teva vida. TRANSFORMACIÓ EMOCIONAL 1. Crear una dinàmica de transformació emocional interna. 2. Ajudar a unificar la vida aportant-li un eix vertebrador. 3. Entendre en primera persona el procés espiritual concomitant al procés particular d’evolució psíquica. 4. Ajudar a construir un Jo altruista com a forma de desenvolupament d’un Jo espiritual. 5. Millorar la relació amb els altres i generar vincles de qualitat humana. COSMOVISIÓ ESPIRITUAL 1. Desvetllar una mirada de la realitat i d’un mateix autèntica, integrada i conscient, més enllà de l’ordre empíric, les creences i condicionants extern. Crear espais per accedir al misteri d’allò real. 2. Construir una vida interior compatible un Jo estructurat amb una experiència de no apropiació de les coses, les persones i la realitat. 3. Crear el vincle entre la pròpia experiència i tota l’herència d’espiritualitat i mística cristiana. 4. Treballar les relacions en una Espiritualitat-24 hores a través dels diferents àmbits: treball, descans, àpats i alimentació, formació, relacions (família, parella i grup) 5. Adquirir una formació sobre els textos sagrats cristians i la seva experiència mística. 6. Viure l’experiència de comunitat espiritual.

   · ¿A quién va dirigido?

   Obert a totes les edats, especialment a les generacions de 25 a 50 anys. El curs està organitzat per la Fundació Vidal i Barraquer en col.laboració amb l’ISCREB, la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna, i el Monestir de Sant Pere de les Puel.les.

   · Requisitos

   Per accedir-hi cal estar en possessió d’una titulació universitària Títol de Grau, Llicenciat o Diplomat universitari. Altres formacions seran valorades personalment. Places limitades. S’accepten alumnes sense titulació universitària que al finalitzar el programa podran obtenir un Diploma d’extensió universitària. Es realitzarà entrevista personal amb el Director del Curs. Cal presentar un Currículum Vitae. El curs compartirà algunes sessions amb els alumnes del curs Construeix la teva vida espiritual des del silenci d’un Monestir cristià.

   · Titulación

   Els alumnes que realitzin tots els crèdits obtindran el títol propi de la Universitat Ramon Llull en AUTOCONEIXEMENT, TRANSFORMACIÓ EMOCIONAL i COSMOVISIÓ ESPIRITUAL. Psicologia i Espiritualitat Cristiana, de 60 ECTS.

   · ¿Qué pasará tras pedir información?

   Contactarem amb tu, i t'indicarem com continuar amb les gestions en cas de voler més informació o voler incriure't.

   · ¿Cómo contacto con vosotros?

   FUNDACIÓ VIDAL i BARRAQUER. Departament de Docència. C / Sant Gervasi de Cassoles 88-90. 08022 BARCELONA. Tel 93 434 00 01 docencia@fvb.cat Més informació: MONESTIR SANT PERE DE LES PUEL·LES: Carrer Anglí, 55 - 08017 Barcelona. Tel: 932 038 915 construeixvidaespiritual@gmail.com | http://www.benedictinessantperepuelles.cat/ |

   Preguntas & Respuestas

   Plantea tus dudas y otros usuarios podrán responderte

   Opiniones

   5.0
   Valoración del curso
   100%
   Lo recomiendan
   4.9
   excelente
   Valoración del Centro

   Opiniones sobre este curso

   J
   Josep Narcís Pujol Vila
   5.0 21/07/2019
   Sobre el curso: La formación ofertada es excelente, así como la posibilidad de estudiar on-line. El nivel de implicación del profesorado es muy alto, y los conocimientos y material facilitado es de mucha ayuda. Una gran centro de formación muy al dia y con una oferta actualizada.
   ¿Recomendarías este curso?:
   ¿Te ha ayudado esta opinión? (0)
   * Opiniones recogidas por Emagister & iAgora

   Logros de este Centro

   Este centro lleva demostrando su calidad en Emagister
   15 años con Emagister

   ¿Qué aprendes en este curso?

   Antropología
   Espiritualidad
   Religión católica
   Meditación
   Psicología humanista
   Psicología cognitiva
   Arte
   Manualidades en papel
   Historia social
   Sociología política
   Gestión emocional
   Conocimiento personal

   Profesores

   Carme Massó
   Carme Massó
   Profesora

   Catalina Terrats
   Catalina Terrats
   Professora

   Contxa Adell
   Contxa Adell
   professora

   Esperança Atarés
   Esperança Atarés
   Professora

   Gaspar Mora
   Gaspar Mora
   Profesor

   Temario

   1. Antropologia del subjecte.
   2. Comprendre el nostre món interior.
   3. L’experiència psicològica i la gènesi relacional de la ment.
   4. L’experiència i els itineraris espirituals.
   5. Introducció als textos sagrats cristians.
   6. Introducció a la meditació, al silenci i la contemplació.
   7. Nuclis de l’experiència espiritual cristiana.
   8. Espiritualitat transformadora.
   9. Enganys i autoenganys en la vida espiritualitat.

   Información adicional

   METODOLOGIA
   Immersió de deu caps de setmana -un al mes, d’octubre a juny- en un Monestir cristià en un ambient de silenci.. amb espais de formació Emocional, Psicològica i Espiritual, amb espais i tècniques d’autoconeixement, individuals i en grup.

   Activitats d’introducció a la meditació, el silenci, la contemplació, la litúrgia i diferents tipus d’oració. Introduir i facilitar la consciència plena i l’obertura afectiva i espiritual en tota la jornada (treball, natura, repòs, meditació).

   Contacte amb la natura, l’hort i el treball individual –voluntari. Compartir la vida quotidiana amb una comunitat femenina i col·laboració en els serveis comunitaris.

   HORARIS DE CLASSE
   El curs es realitza un cap de setmana al mes, de divendres tarda a diumenge tarda, amb diferents modalitats: pensió completa 2 nits, pensió completa 1 nit, sense pernoctació.

   Divendres, de 18h a 20h. Sessió de formació a la seu de la Fundació Vidal i Barraquer. Dissabte i diumenge, de 9:30h a 21:30h. Activitats al Monestir.

   Format A: Pensió completa 2 nits (pernoctació de 2 nits al Monestir –divendres i dissabte–).
   Format B: Pensió completa 1 nit (pernoctació de 1 nit –dissabte a diumenge–). Format C: Sense pernoctació (àpats al Monestir –dinars i sopars– sense pernoctació).