Pharmaceutical Quality Risk Management

Curso

En Barcelona

240 € + IVA

Más información

¿Necesitas un coach de formación?

Te ayudará a comparar y elegir el mejor curso para ti y a financiar tu matrícula en cómodos plazos.

900 49 49 40

Llamada gratuita. Lunes a Viernes de 9h a 20h.

Descripción

  • Tipología

    Curso

  • Lugar

    Barcelona

Objetivo del curso: Proporcionar als participants els coneixements sobre la normativa GMP relativa a la Gestió de Riscos i les seves aplicacions pràctiques als àmbits tant de desenvolupament com de producció de medicaments i principis actius farmacèutics, així com els coneixements sobre les diferents eines d’anàlisis de riscos, a fi de triar la mes adient per cada problemàtica i com utilitzar-les de manera eficient al llarg del cicle de vida del producte. Dirigido a: Responsables i tècnics de departaments de desenvolupament, producció, garantia de qualitat, control de qualitat i validacions de la indústria quimico-farmacèutica. Tècnics d’aquest sectors que vulguin actualitzar coneixements sobre aquest tema. Titulats que busquen formació complementaria per millorar les seves perspectives professionals.

Instalaciones y fechas

Ubicación

Inicio

Barcelona
Ver mapa
Av. Portal de l'Àngel, 24, 1r, 2a., 08002

Inicio

Consultar

Preguntas & Respuestas

Añade tu pregunta

Nuestros asesores y otros usuarios podrán responderte

¿Quién quieres que te responda?

Déjanos tus datos para recibir respuesta

Sólo publicaremos tu nombre y pregunta

Opiniones

Materias

  • Control de calidad
  • Química farmacéutica

Temario

Introducción

La Gestió de Riscos s'ha introduït a la normativa GMP com a un element fonamental del sistema de gestió de la qualitat al sector farmacèutic . Tal com estableixen els principis del QRM es tracta de concentrar els esforços al que és realment crític per la qualitat del producte i què per tant pot tenir impacte a la salut del pacient. Conèixer com aplicar aquestes eines esdevé una necessitat per gairebé tot el personal involucrat dintre del cicle de desenvolupament-fabricació de fàrmacs.

Programa

  • Introducció al nou entorn regulador ICH Q8-Q9-Q10 i l'Annex 20 de les EU GMP´s: La Gestió de Riscos dins de la iniciativa cGMP´s pel segle XXI. Darreres modificacions de les cGMP´s europees.
  • Fonaments del QRM: Procés de gestió de riscos. Recomanacions per implantar un sistema efectiu. El Pla Mestre de Gestió de Riscos.
  • Eines d' anàlisis de riscos: Process mapping. FMEA Failure Mode Effects Analysis. Anàlisis Paramètric. HACCP Hazard Analysis and Critical Control Points. FTA Fault Tree Analysis. Eines estadístiques de suport: diagrames de Pareto, Ishikawa, control charts etc.
  • Aplicacions i exemples de la Gestió de Riscos a la indústria Farmacèutica: Desenvolupament farmacèutic. Disseny de processos. Producció. Millora de processos. Qualificació i validació d' equips i instal•lacions. Garantía de Qualitat. Gestió de desviacions. Gestió de proveïdors.
  • Casos pràctics: Monitorització microbiològica per productes estèrils. Procés de fabricació de comprimits.

Más información

¿Necesitas un coach de formación?

Te ayudará a comparar y elegir el mejor curso para ti y a financiar tu matrícula en cómodos plazos.

900 49 49 40

Llamada gratuita. Lunes a Viernes de 9h a 20h.

Pharmaceutical Quality Risk Management

240 € + IVA