Policia Local Presencial Figueres

Preparación de oposiciones

En Figueres

1001-2000 €

Más información

¿Necesitas un coach de formación?

Te ayudará a comparar y elegir el mejor curso para ti y a financiar tu matrícula en cómodos plazos.

900 49 49 40

Llamada gratuita. Lunes a Viernes de 9h a 20h.

Descripción

  • Tipología

    Oposiciones

  • Lugar

    Figueres

  • Duración

    Flexible

Preparación a las Oposiciones de Policía Local en Figueras. Requisitos: Tener la nacionalidad española, el título de Bachiller, nivel B de catalán, no padecer enfermedad o defecto físico alguno que impida el desempeño de las funciones y tener una estatura mínima de 1,70 m (hombres) y 1,60 m (mujeres); tener entre dieciocho y treinta años; no haber sido separado mediante expediente disciplinario del servicio del Estado; tener el permiso de conducción B. El curso durará un año.

Información importante

Administración: Ayuntamientos y administraciones locales

Instalaciones y fechas

Ubicación

Inicio

Figueres (Girona)
Ver mapa
C/Santa Llogaia, 30, 17600

Inicio

Consultar

A tener en cuenta

*Per poder accedir a les oposicions necessites: -Tenir la nacionalitat espanyola. -Tenir 18 anys i no superar els 35 anys.( segons convocatòria l’edat pot variar) -Posseir el títol de Graduat en Educació Secundària, Graduat Escolar, FP1 o equivalent. -Alçada mínima de 1’70 m els homes i 1’60m les dones. -Carnet de conduir B. -Nivell B de Català ( En cas de no disposar d’aquest certificat s’haurà de realitzar un examen durant el procés selectiu per poder acreditar-lo). -No estar inclòs en el quadre d’exclusions mèdiques que determini la convocatòria.

Preguntas & Respuestas

Añade tu pregunta

Nuestros asesores y otros usuarios podrán responderte

¿Quién quieres que te responda?

Déjanos tus datos para recibir respuesta

Sólo publicaremos tu nombre y pregunta

Opiniones

Materias

  • Policía local
  • Cuerpos de seguridad
  • Armas
  • Seguridad pública
  • Policia

Temario

T’agradaria treballar com a Policia Local? Saps que cada any es convoquen moltes places en diferents municipis? Si vols aconseguir una plaça a Aulamestre t’oferim la possibilitat preparar-te totes les proves; teòriques, psicotècniques i físiques (Les proves físiques es realitzen conjuntament amb el Centre Esportiu Enformgym) per a que superis amb èxit les oposicions.

El curs de preparació t’ofereix tot el temari actualitzat, informació sobre el procés selectiu , classes presencials, tutories personalitzades tots els dies de la setmana, professorat amb experiència en el sector, calendari informatiu de les diferents convocatòries.. També adaptem el curs en funció dels requisits que es demanen a la convocatòria ja que al ser una oposició de caràcter local els requisits d’accés o bé el temari poden variar.

A Aulamestre et donem totes les facilitats per a que puguis preparar-te les oposicions adaptant-nos al màxim a les teves necessitats.

No esperis més i vine a informar-te! Una plaça de Policia Local pot ser teva!

Más información

¿Necesitas un coach de formación?

Te ayudará a comparar y elegir el mejor curso para ti y a financiar tu matrícula en cómodos plazos.

900 49 49 40

Llamada gratuita. Lunes a Viernes de 9h a 20h.

Policia Local Presencial Figueres

1001-2000 €