Diploma d'expert Principis Bàsics de l'Abordatge Biopsicosocial del Dolor

Diploma de Especialización

Online

¡1% de ahorro!

Precio Emagister

1.355 € 1.380 € IVA inc.

Llama al centro

¿Necesitas un coach de formación?

Te ayudará a comparar y elegir el mejor curso para ti y a financiar tu matrícula en cómodos plazos.

900 49 49 40

Llamada gratuita. Lunes a Viernes de 9h a 20h.

Descripción

  • Tipología

    Diploma de Especialización

  • Metodología

    Online

  • Créditos

    12

Titulación Propia

Una de cada quatre persones pot acabar patint dolor persistent. Aquest és un problema que afecta la persona, la seva qualitat de vida i el seu benestar. També té un elevat impacte per a la família, els amics i la societat en general.

El dolor és una experiència única per a cada persona que necessàriament s'ha d'entendre tenint en compte la interacció de diferents factors de naturalesa biopsicosocial. Des d'aquesta perspectiva, l'evidència científica disponible fins ara indica que el millor abordatge seria el tractament multidisciplinari i interdisciplinari.

L'especialització de Principis Bàsics de l'Abordatge Biopsicosocial del Dolor està formada per tres assignatures que permeten abordar aspectes rellevants de la perspectiva biopsicosocial del dolor, partint de l'evidència científica i amb la participació d'experts i expertes de reconegut prestigi a escala nacional i internacional.

La formació pretén acostar els estudiants a la conceptualització biopsicosocial en el dolor persistent i també al seu abordatge. Es tracta d'una primera aproximació en la qual es treballa a partir d'activitats pràctiques per desenvolupar les competències bàsiques i es facilita que els estudiants puguin aplicar els continguts en el seu dia a dia professional.

Les assignatures s'adrecen a l'adquisició de coneixements teòrics i habilitats clíniques en l'abordatge del dolor persistent o de malalties amb un quadre clínic complex.

Es plantegen aspectes fonamentals per a un abordatge correcte, com ara principis fisiològics bàsics del dolor, el canvi de concepció del model biomèdic al biopsicosocial, l'educació en neurociència del dolor, l'exercici físic terapèutic, l'abordatge psicològic i altres coneixements per poder treballar en veritables equips interdisciplinaris en línia amb les darreres evidències científiques disponibles.

Información importante

Precio a usuarios Emagister:

Instalaciones y fechas

Ubicación

Inicio

Online

Inicio

MarzoMatrícula cerrada

A tener en cuenta

L'objectiu formatiu principal és facilitar una primera aproximació a la conceptualització i intervenció biopsicosocial en el dolor persistent. En concret, volem:

Facilitar informació per entendre la conceptualització dels problemes de dolor, així com els mecanismes que acaben generant l'experiència del dolor.
Introduir les principals tècniques d'avaluació del dolor.
Abordar els principis fonamentals de l'educació en neurociència del dolor.
Entendre la importància de potenciar estils de vida saludable en les persones amb dolor persistent.

L'especialització de Principis Bàsics de l'Abordatge Biopsicosocial del Dolor es dirigeix a graduats en Psicologia o qualsevol altra disciplina relacionada amb les ciències de la salut (infermeria, fisioteràpia, medicina, etc.).

Per cursar Formació de Postgrau no cal tenir titulació oficial universitària. Si acredites una titulació universitària oficial reconeguda rebràs, segons el curs superat, un diploma de màster o un diploma de postgrau. Si no l'acredites, rebràs un diploma d'extensió universitària. Superant especialització o curs rebràs, independentment dels estudis previs, un certificat d'especialització o un certificat de superació de curs. En especialitzacions o cursos no cal acreditar estudi previ.

Especialización en Principios Básicos del Abordaje Biopsicosocial del Dolor

Preguntas & Respuestas

Añade tu pregunta

Nuestros asesores y otros usuarios podrán responderte

Déjanos tus datos para recibir respuesta

Sólo publicaremos tu nombre y pregunta

Opiniones

Logros de este Centro

2021

Todos los cursos están actualizados

La valoración media es superior a 3,7

Más de 50 opiniones en los últimos 12 meses

Este centro lleva 3 años en Emagister.

Materias

  • Biopsicosocial
  • Problemes de dolor
  • Abordatge biopsicosocial
  • Estils vida saludable
  • Exercici físic terapèutic

Temario

Principis bàsics de l'abordatge biopsicosocial del dolor (4 crèdits ECTS)

L'objectiu d'aquesta assignatura és fer una introducció al concepte del dolor, els mecanismes biopsicosocials implicats i les principals tècniques d'avaluació disponibles.

Principis d'educació en neurociència del dolor i promoció d'estils de vida saludable en persones amb dolor (4 crèdits ECTS)

En aquesta assignatura es vol abordar extensament l'educació en neurociència del

dolor, coneixements fonamentals per facilitar la reconceptualització del dolor i que la persona pugui afrontar-lo amb eines que li permetin reduir la simptomatologia. També es treballa la importància de l'exercici físic terapèutic i la utilització de les activitats a la naturalesa i la muntanya per fer una intervenció terapèutica i potenciar estils de vida saludable en les persones amb dolor.

Introducció als tractaments psicosocials en dolor persistent (4 crèdits ECTS)

La finalitat d'aquesta assignatura és facilitar formació bàsica amb relació a les diferents alternatives psicosocials per a l'abordatge del dolor.

Llama al centro

¿Necesitas un coach de formación?

Te ayudará a comparar y elegir el mejor curso para ti y a financiar tu matrícula en cómodos plazos.

900 49 49 40

Llamada gratuita. Lunes a Viernes de 9h a 20h.

Diploma d'expert Principis Bàsics de l'Abordatge Biopsicosocial del Dolor

Precio Emagister

1.355 € 1.380 € IVA inc.