• Sociologia aplicada i ciència política al teu abast

Recerca en sociologia aplicada

UAB - Universitat Autònoma de Barcelona. Màsters Oficials
  • UAB - Universitat Autònoma de Barcelona. Màsters Oficials

2.760 
IVA inc.

Ofereix la possibilitat de participar de la borsa de treball de la UAB, per pràctiques en empresa o processos de selecció professional.

LA OPINIÓN DE Pedro López, Coordinador
También puedes llamarnos al

Información importante

  • Master oficial
  • Cerdanyola del valles
  • Duración:
    1 Año
  • Cuándo:
    Octubre
Descripción

Si vols especialitzar-te en l'àmbit de la recerca en sociologia i en ciències polítiques, amb la finalitat de formar-te com a professional en el disseny de polítiques i serveis a la societat, o assessorament en institucions, aquesta formació és per a tu. Emagister.com t'ofereix el Màster Universitari en Recerca en Sociologia Aplicada, una formació dissenyada i impartida per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Información importante
¿Qué objetivos tiene esta formación?

El Màster té com a objectiu formar professionals amb recursos per a la recerca sociològica i que puguin exercir tasques d'assessorament en l'administració o en institucions i ONGs. Et formaràs en el funcionament i les estructures de les administracions, en els agents per al desenvolupament local i aprendràs tècniques estadístiques. Estaràs capacitat per analitzar els entorns socials, polítics i econòmics i el comportament de la societat. A més, desenvoluparàs habilitats per al disseny i seguiment de projectes i per a la planificació de serveis a la societat.

¿Esta formación es para mí?

El Màster està pensat per a titulats i professionals del sector de les ciències socials, polítiques o psicologia, que desitgin adquirir una sòlida formació en estudis sociològics per treballar en administració pública i serveis al ciutadà. La formació es realitza al llarg d'un any lectiu i de manera presencial. Les classes s'impartiran en català i castellà majoritàriament, a més d'algunes sessions en anglès i francès.

Requisitos: Diplomatura o llicenciatura en sociologia, ciència política, antropologia, ciències del treball, economia o psicologia.

Orientación académica

Créditos: 60

Instalaciones y fechas

Dónde se imparte y en qué fechas

Inicio Ubicación
Octubre
Cerdanyola Del Valles
Campus Universitat Autònoma, S/N, 08193, Barcelona, España
Ver mapa

Opiniones


26/09/2013
Lo mejor Ofereix la possibilitat de participar de la borsa de treball de la UAB, per pràctiques en empresa o processos de selecció professional.

Curso realizado: Septiembre 2012 | ¿Recomendarías este curso? Sí.
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)

¿Qué aprendes en este curso?

Sociología de la cultura
Sociología política
Sociología aplicada
Educació
cultura
Migracions
Ciutadania
Desigualtat

Profesores

Pedro López Roldán
Pedro López Roldán
Coordinador

Profesor titular de universidad. Universidad Autónoma de Barcelona, UAB. Sus líneas de investigación principales son: metodología y técnicas de investigación social, análisis de datos estadísticos, sociología del trabajo, del género y la vida cotidiana.

Temario

L'objectiu del posgrau es oferir uns estudis especialitzats de tercer cicle adreçats al coneixement i ús de les tècniques d'investigació avançades en el camp de les ciències socials, i en particular en l'àmbit de la sociologia i de la ciència política, amb una orientació aplicada i de profesionalització.

El màster desenvolupa els coneixements necessaris per aplicar una investigació sociològica en un context determinat i resoldre problemes socials.

Información adicional

El preu del màster per a no residents, provinents de països externs a la Unió Europea és de 6780 €. Curs 2013-2014