Curso actualmente no disponible

Actualització Legislativa (processos d'estabilització a Catalunya)

5.0
1 opinión
  • El curso era justamente lo que buscaba. Los profesores estaban especializados en el tema que enseñaban y además el temario era muy interesante. Y lo más importante de todo es que al terminar el curso obtuve la titulación que quería.
    |

Preparación de oposiciones

Online

185 € IVA inc.

¿Necesitas un coach de formación?

Te ayudará a comparar y elegir el mejor curso para ti y a financiar tu matrícula en cómodos plazos.

Descripción

  • Tipología

    Oposiciones

  • Metodología

    Online

  • Duración

    30 Días

Curs adreçat al públic en general que ofereix una actualització legislativa de l’Administració Local i de l’Empleat Públic.

Información importante

Administración: Ayuntamientos y administraciones locales

A tener en cuenta

L’objectiu del curs es oferir una actualització legislativa i del marc normatiu de l’Administració Local, de l’Estatut de l’empleat públic i del treballadors davant dels riscos laborals

Aspirants a les diferents places dels processos d'estabilització

Diploma del centre

Preguntas & Respuestas

Añade tu pregunta

Nuestros asesores y otros usuarios podrán responderte

Déjanos tus datos para recibir respuesta

Sólo publicaremos tu nombre y pregunta

Opiniones

5.0
  • El curso era justamente lo que buscaba. Los profesores estaban especializados en el tema que enseñaban y además el temario era muy interesante. Y lo más importante de todo es que al terminar el curso obtuve la titulación que quería.
    |
100%
4.6
excelente

Valoración del curso

Lo recomiendan

Valoración del Centro

Adrian S.

5.0
15/05/2023
Sobre el curso: El curso era justamente lo que buscaba. Los profesores estaban especializados en el tema que enseñaban y además el temario era muy interesante. Y lo más importante de todo es que al terminar el curso obtuve la titulación que quería.
Lo mejor: El curso era justamente lo que buscaba. Los profesores estaban especializados en el tema que enseñaban y además el temario era muy interesante. Y lo más importante de todo es que al terminar el curso obtuve la titulación que quería.
A mejorar: Nada en concreto, el curso cumplió con todas las expectativas.
¿Recomendarías este curso?:
*Todas las opiniones recogidas por Emagister & iAgora han sido verificadas

Logros de este Centro

2021

Todos los cursos están actualizados

La valoración media es superior a 3,7

Más de 50 opiniones en los últimos 12 meses

Este centro lleva 11 años en Emagister.

Materias

  • Legislacion
  • Legislación laboral
  • Legislación en prevención de riesgos laborales
  • Actualizacion legislativa
  • Procesos de estabilización

Profesores

Profesor de Centre d'Estudis FiF

Profesor de Centre d'Estudis FiF

Profesorado Acreditado por Seguridad Privada

Temario

1. La Constitució Espanyola I: Característiques. Estructura. Principis constitucionals. Organització territorial de l’Estat: l’Estat de les autonomies i l’autonomia local. Institucions estatals: el Cap de l’Estat. Les Corts generals. El Govern. El Poder Judicial. El Tribunal Constitucional.

2. La Constitució Espanyola II: Drets Fonamentals i llibertats públiques: concepte, classificació. Protecció, garanties i suspensió dels drets i llibertats.

3. L’Estatut d’Autonomia de Catalunya: Característiques i estructura. Institucions de la Generalitat: el Parlament, el President, el Govern. Altres Institucions de la Generalitat. Competències de la Generalitat.

4. El Règim Local. Marc Constitucional i Autonòmic. Els ens locals: classes, potestats competències i relacions entre els ens. Fons de l’ordenament local.

5. El Municipi. Concepte. Elements: Territori, població i organització. El terme municipal. El Padró Municipal: definició, dades obligatòries, gestió del Padró. Drets i deures dels veïns.

6. L’Organització Municipal: normativa, principis, sistemes d’organització municipal i classificació. Els òrgans municipals: L’Alcalde: elecció i atribucions. Els Tinents d’Alcalde. El Ple: concepte, atribucions i funcionament. La Junta de govern Local. Òrgans complementaris.

7. La Potestat Reglamentaria en l’Administració Local. Concepte. Límits i controls. Ordenances, Reglaments. Procediment d’elaboració i aprovació d’ordenances i reglaments. Els Bans. Règim de les infraccions i de les sancions.

8. Estatut Bàsic de l’Empleat Públic: Objecte. Àmbit d’aplicació. Concepte i classes d’empleats públics: funcionaris de carrera, funcionaris interins, personal laboral. Personal eventual i personal directiu.

9. Estatut Bàsic de l’Empleat Públic: Drets i Deures dels Empleats Públics. Accés a l’ocupació pública. Adquisició i pèrdua de la relació de servei.

10. Estatut Bàsic de l’Empleat Públic: Situacions administratives.

11. Estatut Bàsic de l’Empleat Públic: Règim disciplinari: responsabilitat disciplinària, exercici de la potestat disciplinària. Faltes, sancions i prescripció. Procediment disciplinari.

12. El Procediment Administratiu: Marc Normatiu. Concepte d’administració pública. Principis d’actuació administrativa. Competències. Imparcialitat. Llengua en el procediment.

13. Drets i Deures de les persones en les seves relacions amb les administracions públiques. Drets dels interessats en el procediment administratiu.

14. El pressupost de les entitats locals. Marc normatiu. Definició. Documents que integren el pressupost. Aprovació del pressupost.

15. La Salut i la Prevenció de Riscos Laborals. Marc Normatiu de referència. Conceptes bàsics. Definicions. Drets dels treballadors/es davant dels riscos laborals. Avaluació de riscos, formació, informació, consulta i participació, mesures d’emergència, vigilància de la salut.

16. Obligacions dels treballadors/res en matèria de prevenció. Coordinació d’activitats empresarials. Recurs preventiu. Integració de la prevenció.

17. Institucions relacionades amb la prevenció de riscos laborals. Reglamentació i altres publicacions relacionades amb la prevenció de riscos laborals.

¿Necesitas un coach de formación?

Te ayudará a comparar y elegir el mejor curso para ti y a financiar tu matrícula en cómodos plazos.

Actualització Legislativa (processos d'estabilització a Catalunya)

185 € IVA inc.