Diploma d'expert Anàlisi de Negoci

Diploma de Especialización

Online

2.030 € IVA inc.

Llama al centro

¿Necesitas un coach de formación?

Te ayudará a comparar y elegir el mejor curso para ti y a financiar tu matrícula en cómodos plazos.

900 49 49 40

Llamada gratuita. Lunes a Viernes de 9h a 20h.

Descripción

  • Tipología

    Diploma de Especialización

  • Metodología

    Online

  • Idiomas

    Castellano, Català

  • Inicio

    Octubre
    otras fechas

  • Créditos

    18

  • Clases virtuales

Titulación Propia

Dintre de l’espectre de professions en l'àmbit de dades, l’analista de dades aplica els seus coneixements a escala departamental, proporcionant valor tangible especialitzat en la primera línia operacional. Clients, processos i empleats són tres àmbits fonamentals on l'ús de les dades marca la diferència competitiva.

Instalaciones y fechas

Ubicación

Inicio

Online

Inicio

OctubreMatrícula abierta
MarzoMatrícula abierta

A tener en cuenta

L'objectiu de l'especialització d’Anàlisi de Negoci és formar aquells perfils tecnològics (dissenyadors, analistes, programadors, configuradors i responsables dels serveis tècnics) i de negoci en casos d'aplicació de l'analítica als principals departaments d'una organització.

Objectius específics

Conèixer casos d'ús de la intel·ligència i l'analítica de negoci en l'àrea d'operacions i logística, màrqueting i vendes i recursos humans.

Conèixer les tècniques que componen el que es coneix com a operations analytics, customer analytics o people analytics.

Desenvolupar la capacitat d'identificar casos d'ús a totes les àrees d'una organització.

Aprendre a implementar alguns dels casos més comuns en l'àmbit d'operacions i logística, màrqueting i vendes, i recursos humans.

D'acord amb la nostra experiència al llarg dels anys, els estudiants del màster i els programes de business intelligence i big data analytics de la UOC procedeixen dels àmbits següents:

Departaments de control de gestió en l'àrea economico-financera, de màrqueting i vendes i d'altres.

Centres de competències d'intel·ligència de negoci o departaments especialitzats en anàlisi de dades.

Departaments d'organització i sistemes i tecnologies de la informació.

Consultors i implantadors de programari estàndard d'intel·ligència de negoci, tant de perfil de negoci com de perfil tecnològic.

Per cursar el programa cal tenir una titulació universitària prèvia.

En cas de no tenir una titulació universitària prèvia es pot accedir al programa a través del reconeixement de la següent experiència professional:
2 anys d’experiència laboral i/o professional en els àmbits: Consultoria, Informàtica o Investigació.

Especialización en Análisis de Negocio

L’especialització online d’Anàlisi de Negoci es dirigeix a adquirir les competències fonamentals per aplicar la intel·ligència de negoci i l'analítica de negoci en tres àmbits fonamentals: customer analytics, operations analytics i people analytics.
Aquests àmbits incideixen directament en la forma de gestionar el client (el que es coneix com a customer centricity), en la gestió fonamentada en evidències de les operacions i en la gestió eficient del talent.

Aquest programa està dirigit a proporcionar al professional de perfil empresarial casos pràctics d'ús de la intel·ligència de negoci i l'analítica de negoci. L'ús de casos similars a la realitat facilita la posterior aplicació dels continguts del programa.

La UOC té més de vint anys d'experiència en la formació de professionals en línia en l'àmbit de la business intelligence.

Preguntas & Respuestas

Añade tu pregunta

Nuestros asesores y otros usuarios podrán responderte

¿Quién quieres que te responda?

Déjanos tus datos para recibir respuesta

Sólo publicaremos tu nombre y pregunta

Opiniones

Logros de este Centro

2021

Todos los cursos están actualizados

La valoración media es superior a 3,7

Más de 50 opiniones en los últimos 12 meses

Este centro lleva 3 años en Emagister.

Materias

  • People analytics
  • Operations analytics
  • Customer analytics
  • E-business
  • Anàlisi de Negoc
  • Gestió operativa

Temario

L’especialització d’Anàlisi de Negoci proporciona al professional de perfil més empresarial casos pràctics d'ús de la intel·ligència de negoci tant en l'estratègia d'empresa com en la gestió operativa dels processos de negoci més importants: màrqueting i vendes, operacions i logística i recursos humans.

Es compon de les assignatures següents:

  • Customer analytics (6 crèdits): en aquesta assignatura, l'estudiant estudia l'ús d'eines d'intel·ligència de negoci (business intelligence) i analítica de negoci en una de les àrees més desenvolupades i de més impacte. S'hi analitzen els conceptes i les bones pràctiques de recerca de mercat, gestió de les vendes i les relacions amb els clients, i anàlisi i predicció del comportament dels clients (customer analytics).

  • Operations analytics (6 crèdits): s'hi treballen els usos de la intel·ligència de negoci (business intelligence) i l'analítica de negoci en la cadena de subministrament (aprovisionament, producció, gestió de magatzems, transport i distribució al punt de venda) i les noves aplicacions vinculades a la internet de les coses (IoT) i els sistemes d'informació geogràfica.

  • People Analytics (6 crèdits): l'analítica de recursos humans (HR analytics), també anomenada people analytics, és l'aplicació de tècniques sofisticades de mineria de dades i analítica de negoci (business analytics) a les dades de recursos humans. Mitjançant un cas pràctic, l'estudiant veurà com es poden aplicar aquestes tècniques per a una gestió estratègica eficaç dels recursos humans, de manera que els objectius de negoci es puguin complir d'una manera ràpida i eficient, amb l'obtenció d'un rendiment òptim sobre el capital humà.

Durant el curs, l'estudiant treballa amb eines ofimàtiques (XLS, PPT), estadístiques (R), de creació quadres de comandament i anàlisi (Tableau) i MLaaS (Machine Learning as a Service) (BigML).

Llama al centro

¿Necesitas un coach de formación?

Te ayudará a comparar y elegir el mejor curso para ti y a financiar tu matrícula en cómodos plazos.

900 49 49 40

Llamada gratuita. Lunes a Viernes de 9h a 20h.

Diploma d'expert Anàlisi de Negoci

2.030 € IVA inc.