Curs de preparació per a oposicions de policia local o guàrdia urbana

Orbita Gironina, S.L.

Policia Local

Orbita Gironina, S.L.
Semipresencial Girona

Precio a consultar
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Información importante

Tipología Oposiciones
Metodología Semipresencial
Lugar Girona
Inicio Fechas a elegir
 • Oposiciones
 • Semipresencial
 • Girona
 • Inicio:
  Fechas a elegir
Descripción

¿Vols ser policia? ¿Vols opositar per a una professió estable? Emagister.com et presenta el curs de Policia Local del centre Òrbita Gironina. La formació et prepara per les oposicions que se celebrin quan hi hagi una convocatòria de policia municipal o guàrdia urbana (àrea metropolitana de Barcelona).

Els agents d’aquest cos desenvolupen tasques i funcions d’atenció, assistència, seguretat, mediació, prevenció i educació dins el municipi. Se’ls pot requerir en accidents de trànsit, actes de violència, tant en àmbit públic com en privat, informen al ciutadà o actuen com a mediadors, entre altes tasques.


El curs de preparació va dirigit a totes aquelles persones que vulguin preparar-se per a una feina estable i amb futur. Hi ha una llista de requisits que els interessats han de repassar: ser espanyol, major de18 anys,estar en possessió de l’ESO, fer més de 1,70 d’alçada en el cas dels homes i 1,60 en el cas de les dones i tota una llista de condicions que pots repassar en aquesta pàgina d’emagister.com

La formació és semi presencial, pots preparar-te des de casa i, si això no et convenç, tens l'opció de fer classes presencials. El temari del curs està totalment actualitzat. Disposes d’assistència personal al centre, o bé seguiment per correu, fax o telèfon, durant el període de formació, davant els dubtes que et puguin sorgir. Les unitats disposen d’exercicis d’autoavaluació perquè puguis veure la teva evolució. Tindràs atenció personalitzada mitjançant un preparador personal que farà un seguiment continuat dels progressos de l’alumne en el temari i els tests psicotècnics. Realitzaràs simulacres i casos pràctics. Prepararàs de totes les proves físiques al complex esportiu GEIEG.

Sol•licita tota la informació que necessites a la nostra pàgina web www.emagister.com i un comercial es posarà en contacte amb tu per tal de solucionar-te tots els dubtes que tinguis.

Información importante

Administración: Ayuntamientos y administraciones locales

Instalaciones (1) y fechas
Dónde se imparte y en qué fechas
Inicio Ubicación
Fechas a elegir
Girona
C/ Bernat Bodes, 9, 17005, Girona, España
Ver mapa
Inicio Fechas a elegir
Ubicación
Girona
C/ Bernat Bodes, 9, 17005, Girona, España
Ver mapa

A tener en cuenta

· Requisitos

Ser espanyol. Tenir més de 18 anys i no arribar als 35 anys. (variable segons l’ajuntament, pot arribar fins a 45 anys a Catalunya). No patir cap malaltia o defecte físic que impedeixi l'execució de les seves funcions. No estar inhabilitat penalment per a l'exercici públic. Estar en possessió dels permisos de conduir A2 o A, B i BTP, depenent de l'administració convocant. Estar en possessió del títol de Graduat en ESO, Graduat Escolar, FP 1 o equivalent. Estatura mínima 1'70 m. els homes i 1'60 les dones. No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari de l'Administració Públic

Preguntas & Respuestas

Plantea tus dudas y otros usuarios podrán responderte

¿Qué aprendes en este curso?

Policía local
Català
Dret Polític i Constitucional
Dret Administratiu
Règim local
Funció pública local
Organització política
Dret penal
Trànsit i seguretat
Societat i seguretat ciutadana
Proves físiques
Dret
Seguretat
Organització Policíaca
Societat

Temario

ÍNDEX DE TEMES

 • Dret Polític i Constitucional: 4 Temes.
 • Dret Administratiu: 3 Temes.
 • Règim Local: 4 Temes.
 • Funció Pública Local: 2 Temes.
 • Organització Policíaca: 4 Temes.
 • Dret Penal: 3 Temes.
 • Trànsit i Seguretat Vial: 6 Temes.
 • Societat i Seguretat Ciutadana: 6 Temes.