UB - Universitat de Barcelona. Graus.

GRAU DE CIÈNCIES BIOMÈDIQUES

UB - Universitat de Barcelona. Graus.
En Barcelona

Precio a consultar
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Información importante

Tipología Título propio
Lugar Barcelona
Inicio Fechas a elegir
Créditos 240
  • Título propio
  • Barcelona
  • Inicio:
    Fechas a elegir
  • Créditos: 240
Descripción

La Biomedicina és el camp de les ciències experimentals que més ha crescut en els darrers anys, amb una veritable revolució que centra els esforços en la translació dels coneixements bàsics a aplicacions concretes amb l'objectiu de millorar la salut pública. El grau de Ciències Biomèdiques aprofundeix el coneixement de l'estructura i la funció del cos humà, amb especial èmfasi en els determinants de la salut i la malaltia, incloent-hi influències genètiques i ambientals. El pla d'estudis integra coneixements transversals procedents de la genètica, la bioquímica, la microbiologia, la fisiologia, la biologia cel. lular o l'estadística per oferir una visió global de les causes de la patologia i les eines disponibles per estudiar-la, diagnosticar-la i tractar-la. S'aborden diversos aspectes de trastorns clínics des de l'àmbit molecular, cel. lular i fisiològic fins al nivell de les poblacions.

Información importante Instalaciones (1) y fechas
Dónde se imparte y en qué fechas
Inicio Ubicación
Fechas a elegir
Barcelona
Avda. de la Diagonal, 696, 08034, Barcelona, España
Ver mapa
Inicio Fechas a elegir
Ubicación
Barcelona
Avda. de la Diagonal, 696, 08034, Barcelona, España
Ver mapa

A tener en cuenta

· Requisitos

Segons els estudis previs hi ha diferents vies per accedir als ensenyaments de grau de la UB. Pots consultar-les a Admissions a ensenyaments de grau. En el cas que hi accedeixis des de les proves d'accés a la universitat (PAU) o des d'un cicle formatiu de grau superior (CFGS), et recomanem que també visitis les pàgines següents de la Generalitat de Catalunya (Departament d'Economia i Coneixement, Universitats i Recerca), on trobaràs, permanentment actualitzades, les especificitats per a l'accés.

Preguntas & Respuestas

De entrada me gustaría hacer ciencias biomédicas, pero al no llegar a la nota de acceso necesaria, estaba pensando en hacer primero de biología y cambiarme a segundo ...
Usuario anónimo - 18/04/2019 | Responder

Opiniones

4.0
Valoración del curso
100%
Lo recomiendan
3.8
fantástico
Valoración del Centro

Opiniones sobre este curso

C
Camelia Lopez Gallardo
4.0 07/04/2019
Sobre el curso: Muy relacionado con el campo de la medicina, se centra sobretodo en la patología humana y en la búsqueda para poder tratarla.
¿Recomendarías este curso?:
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)
R
Ricard Bonilla Amedeo
4.0 24/10/2014
Lo mejor: Te da una idea del mundo de la investigación. Te forman bastante bien en cuanto a conocimiento molecular.
A mejorar: Sin necesarias más prácticas. Las clases a veces son más clínicas que moleculares.
¿Recomendarías este curso?:
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)
* Opiniones recogidas por Emagister & iAgora

Logros de este Centro

Este centro lleva demostrando su calidad en Emagister
12 años con Emagister

¿Qué aprendes en este curso?

Biomédicas
Ciencias físicas

Temario

La totalidad de los Grados propuestos por la Universitat de Barcelona (UB) contienen asignaturas de Formación básica (FB), Formación Obligatoria (OB), Formación Optativa (OT), además de prácticas externas obligatorias y un trabajo de final de grado de carácter, también, obligatorio.

Para conocer más información sobre el itinerario formativo, menciones, distribución y fechas de las asignaturas, podéis consultar en los PDFs anexos en cada página de grado:

Información adicional

El perfil d'accés recomanat per a tots els estudiants és el del batxillerat de Ciències i Tecnologia previst en la Llei orgànica d'educació actual. Per als estudiants procedents d'altres sistemes educatius, els coneixements bàsics necessaris per poder desenvolupar eficaçment els estudis són els continguts actuals de batxillerat de biologia, química, física i matemàtiques, com també un nivell suficient de llengua anglesa.

Compara para elegir mejor:
Ver más cursos similares