UB - Universitat de Barcelona. Graus.

GRAU D'INFORMACIÓ I DOCUMENTACIÓ

UB - Universitat de Barcelona. Graus.
En Barcelona

Precio a consultar
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Información importante

Tipología Título propio
Lugar Barcelona
Inicio Fechas a elegir
Créditos 240
  • Título propio
  • Barcelona
  • Inicio:
    Fechas a elegir
  • Créditos: 240
Descripción

Formar especialistes en disseny, gestió i avaluació de serveis d'informació d'acord amb les necessitats d'una comunitat geogràfica, virtual o vinculada a una organització. Desenvolupar competències específiques de captura, de selecció, d'organització, de preservació i de difusió d'informació i de documentació, mitjançant l'aplicació de les tecnologies. Desenvolupar habilitats de comunicació pròpies de la mediació entre els usuaris i els documents, com també les competències de gestió de recursos per assegurar la qualitat dels serveis. Formar professionals de mentalitat oberta al canvi que s'integrin en entorns laborals marcats per la innovació de processos i d'instruments constant, i que sàpiguen posar de relleu el valor estratègic de la informació i la documentació en tot tipus d'organitzacions.

Información importante Instalaciones (1) y fechas
Dónde se imparte y en qué fechas
Inicio Ubicación
Fechas a elegir
Barcelona
Avda. de la Diagonal, 696, 08034, Barcelona, España
Ver mapa
Inicio Fechas a elegir
Ubicación
Barcelona
Avda. de la Diagonal, 696, 08034, Barcelona, España
Ver mapa

Preguntas Frecuentes

· Requisitos

Segons els estudis previs hi ha diferents vies per accedir als ensenyaments de grau de la UB. Pots consultar-les a Admissions a ensenyaments de grau. En el cas que hi accedeixis des de les proves d'accés a la universitat (PAU) o des d'un cicle formatiu de grau superior (CFGS), et recomanem que també visitis les pàgines següents de la Generalitat de Catalunya (Departament d'Economia i Coneixement, Universitats i Recerca), on trobaràs, permanentment actualitzades, les especificitats per a l'accés.

Opiniones

5.0
Valoración del curso
100%
Lo recomiendan
3.8
fantástico
Valoración del Centro

Opiniones sobre este curso

P
Paula Martín Estradera
5.0 10/09/2016
Lo mejor: Lo que me gusta más es que el grado me ofrece muchas salidas profesionales.
A mejorar: El curso me pareció demasiado orientado a la biblioteca pública.
¿Recomendarías este curso?:
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)
Pregunta a los Antiguos Alumnos qué les pareció.

Su experiencia te será de mucha ayuda para decidirte.

* Opiniones recogidas por Emagister & iAgora

Logros de este Centro

Este centro lleva demostrando su calidad en Emagister
11 años con Emagister

¿Qué aprendes en este curso?

Informacion
Documentación

Temario

La totalidad de los Grados propuestos por la Universitat de Barcelona (UB) contienen asignaturas de Formación básica (FB), Formación Obligatoria (OB), Formación Optativa (OT), además de prácticas externas obligatorias y un trabajo de final de grado de carácter, también, obligatorio.

Para conocer más información sobre el itinerario formativo, menciones, distribución y fechas de las asignaturas, podéis consultar en los PDFs anexos en cada página de grado:

Información adicional

Capacitat d'adaptació als canvis continus que es produeixen en l'entorn de la gestió de la informació, derivats de l'impacte de les tecnologies. Autonomia, capacitat de planificar i d'organitzar tasques, creativitat, flexibilitat i iniciativa. Habilitats comunicatives: capacitat lingüística trilingüe (català, castellà i anglès), domini del llenguatge verbal i no verbal, empatia, domini de tècniques de comunicació assertiva per a la transmissió d'opinions, de sentiments i d'intencions de manera eficaç, etc. Habilitats socials, com ara l'esperit d'aprenentatge, la capacitat de participació i la cooperació en projectes col·lectius, a més de la capacitat de crítica i d'autocrítica, sabent ser autoexigent.

Usuarios que se interesaron por este curso también se han interesado por...
Ver más cursos similares