UB - Universitat de Barcelona. Graus.

GRAU DE DISSENY

UB - Universitat de Barcelona. Graus.
En Barcelona

Precio a consultar
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Información importante

Tipología Título propio
Lugar Barcelona
Inicio Fechas a elegir
Créditos 240
  • Título propio
  • Barcelona
  • Inicio:
    Fechas a elegir
  • Créditos: 240
Descripción

Potenciar la formació integral dels dissenyadors. Dotar-los d'una base adequada per intervenir en la ideació, el desenvolupament, la projecció i la producció de la cultura material i visual de les persones.

Información importante

Documentos
  • Diseño.compressed.pdf

Instalaciones (1) y fechas
Dónde se imparte y en qué fechas

Ubicación

Inicio

Barcelona
Ver mapa
Avda. de la Diagonal, 696, 08034

Inicio

Fechas a elegirMatrícula abierta

A tener en cuenta

· Requisitos

Segons els estudis previs hi ha diferents vies per accedir als ensenyaments de grau de la UB. Pots consultar-les a Admissions a ensenyaments de grau. En el cas que hi accedeixis des de les proves d'accés a la universitat (PAU) o des d'un cicle formatiu de grau superior (CFGS), et recomanem que també visitis les pàgines següents de la Generalitat de Catalunya (Departament d'Economia i Coneixement, Universitats i Recerca), on trobaràs, permanentment actualitzades, les especificitats per a l'accés.

Preguntas & Respuestas

Plantea tus dudas y otros usuarios podrán responderte

¿Quién quieres que te responda?

Sólo publicaremos tu nombre y pregunta

Logros de este Centro

Este centro lleva demostrando su calidad en Emagister
13 años con Emagister

¿Qué aprendes en este curso?

Diseño
Diseño gráfico

Temario

La totalidad de los Grados propuestos por la Universitat de Barcelona (UB) contienen asignaturas de Formación básica (FB), Formación Obligatoria (OB), Formación Optativa (OT), además de prácticas externas obligatorias y un trabajo de final de grado de carácter, también, obligatorio.

Para conocer más información sobre el itinerario formativo, menciones, distribución y fechas de las asignaturas, podéis consultar en los PDFs anexos en cada página de grado:

Información adicional

Familiaritat amb els coneixements comuns en tots els batxillerats: història, art, llengua, matemàtiques i ciències naturals. Domini elemental del dibuix. Correcta expressió oral i escrita. Capacitat per defensar les pròpies idees i receptivitat davant les observacions crítiques. Predisposició per resoldre de manera autònoma i amb creativitat els treballs. Disponibilitat per treballar en equip. Capacitat per planificar el treball personal, ser constant i autoexigent. Interès i curiositat per les diferents realitats socials i culturals, com també per les manifestacions artístiques. Capacitat d'adaptació als canvis culturals i tècnics, i d'autoaprenentatge. Domini intermedi de l'anglès en les habilitats de lectura, comprensió, escriptura i expressió oral. Predisposició per a l'aprenentatge i l'ús d'altres llengües. Coneixements d'informàtica a nivell d'usuari i familiaritat amb Internet com a font de documentació i d'intercanvi d'informació.

Compara para elegir mejor:
Ver más cursos similares