GRAU DE DRET

UB - Universitat de Barcelona. Graus.
En Barcelona

Precio a consultar
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Información importante

Tipología Título propio
Lugar Barcelona
Inicio Fechas a elegir
Créditos 240
  • Título propio
  • Barcelona
  • Inicio:
    Fechas a elegir
  • Créditos: 240
Descripción

Obtenir coneixement de l'estructura general i dels conceptes fonamentals de diverses disciplines jurídiques i capacitar per analitzar problemes i tractar-los adequadament. Adquirir una formació sòlida i flexible, com correspon a un àmbit mudable i de complexitat creixent. Preparar amb vista a interpretar la realitat, valorar la informació, distingir fets rellevants, distingir casos diferents, localitzar material pertinent, qualificar jurídicament els fets, prendre decisions, negociar, persuadir, fer-se entendre a tot tipus de persones, definir estratègies i aconsellar; tot això sense perjudici de l'especialització posterior requerida per a l'exercici de diverses professions jurídiques, com ara l'advocacia, la funció pública o la feina en organitzacions empresarials o institucionals. Assegurar una bona formació professional per al desenvolupament de diferents professions jurídiques.

Instalaciones y fechas

Dónde se imparte y en qué fechas

Inicio Ubicación
Fechas a elegir
Barcelona
Avda. de la Diagonal, 696, 08034, Barcelona, España
Ver mapa
Inicio Fechas a elegir
Ubicación
Barcelona
Avda. de la Diagonal, 696, 08034, Barcelona, España
Ver mapa

Preguntas Frecuentes

· Requisitos

Segons els estudis previs hi ha diferents vies per accedir als ensenyaments de grau de la UB. Pots consultar-les a Admissions a ensenyaments de grau. En el cas que hi accedeixis des de les proves d'accés a la universitat (PAU) o des d'un cicle formatiu de grau superior (CFGS), et recomanem que també visitis les pàgines següents de la Generalitat de Catalunya (Departament d'Economia i Coneixement, Universitats i Recerca), on trobaràs, permanentment actualitzades, les especificitats per a l'accés.

Opiniones

D
David Vilchez Ferreiro
03/09/2016
Lo mejor Te dejan mucha libertad.

A mejorar El profesorado podría mejorar.

¿Recomendarías este curso? Sí.
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)
J
Josep Betún
09/09/2012
Lo mejor Hay muchas posibilidades laborales haciendo esta carrera.

A mejorar El sistema educativo podría cambiar.

¿Recomendarías este curso? No.
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)
R
Raúl Martrat
09/09/2012
Lo mejor Muy buen ambiente, y los profesores y el ambiente en general están muy bien formados y motivados.

A mejorar El servicio de información al estudiante en general. Los programas de intercambio no están muy bien gestionados.

¿Recomendarías este curso? Sí.
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)
K
Karen Bittcn Fernandez
20/08/2012
Lo mejor Los recursos ofrecidos a los alumnos son muy buenos.

A mejorar El profesorado está muy poco implicado.

¿Recomendarías este curso? Sí.
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)
A
Asunción Aurora Roldán Barrera
30/09/2007
Lo mejor En la UB se ofrece un buen trato y la licenciatura de derecho tiene unos contenidos bastante buenos. Los servicios del centro tienen un buen funcionamiento.

A mejorar Nada.

¿Recomendarías este curso? Sí.
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)
Pregunta a los Antiguos Alumnos qué les pareció.

Su experiencia te será de mucha ayuda para decidirte.

¿Qué aprendes en este curso?

Derecho
X

Temario

La totalidad de los Grados propuestos por la Universitat de Barcelona (UB) contienen asignaturas de Formación básica (FB), Formación Obligatoria (OB), Formación Optativa (OT), además de prácticas externas obligatorias y un trabajo de final de grado de carácter, también, obligatorio.

Para conocer más información sobre el itinerario formativo, menciones, distribución y fechas de las asignaturas, podéis consultar en los PDFs anexos en cada página de grado:

Información adicional

Atenció a la realitat i capacitat per analitzar els problemes, escoltar els altres, posar-se en el seu lloc, ponderar els interessos subjacents i prendre decisions factibles, sensates i responsables. Actitud sensible davant els problemes humans i sentit comú, curiositat, esperit crític, ment ordenada, capacitat per discriminar situacions diferents, imaginació i memòria. Interès per l'actualitat, dots comunicatives, domini de llengües i afició pel cinema o el teatre. No és imprescindible una formació estrictament humanística, tot i que disposar de coneixements d'història, de filosofia i d'economia, com també d'una bona cultura, pot ser de gran ajuda.