UB - Universitat de Barcelona. Graus.

GRAU DE SEGURETAT

UB - Universitat de Barcelona. Graus.
En Barcelona

A consultar
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Información importante

Tipología Título propio
Lugar Barcelona
Inicio Fechas a elegir
Créditos 240
  • Título propio
  • Barcelona
  • Inicio:
    Fechas a elegir
  • Créditos: 240
Descripción

- Proporcionar una formació científica adequada dels aspectes fonamentals de la seguretat, entesa com a qüestió transnacional, ja que les amenaces que cal gestionar en la societat de risc en què vivim són molt diverses i complexes: l'impacte del canvi climàtic, les catàstrofes mediambientals, la inseguretat alimentària, el terrorisme, la ciberdelinqüència, els delictes econòmics, etc. - Tractar la gestió de la seguretat des del punt de vista holístic del terme, que incorpora els aspectes del que en el món anglosaxó es coneix com a safety i security. La seguretat, més enllà de ser l'activitat pròpia dels cossos de policia, dels professionals de la seguretat privada, dels cossos de bombers i de protecció civil, és també un espai de treball habitual per a químics, enginyers, físics, geòlegs, criminòlegs, metges, etc. Aquests estudis no pretenen formar cap d'aquests professionals, però sí oferir coneixements d'aquestes disciplines en relació amb la seguretat. - Capacitar els estudiants per adaptar-se ràpidament als forts canvis que es produeixen en la societat actual i adquirir un metallenguatge, una manera analítica particular d'afrontar els reptes de la seguretat. - Capacitar els estudiants per participar professionalment en el món de la seguretat més enllà de les nostres fronteres, i així aprofitar al màxim les oportunitats que s'ofereixen internacionalment.

Instalaciones (1) y fechas
Dónde se imparte y en qué fechas
Inicio Ubicación
Fechas a elegir
Barcelona
Avda. de la Diagonal, 696, 08034, Barcelona, España
Ver mapa
Inicio Fechas a elegir
Ubicación
Barcelona
Avda. de la Diagonal, 696, 08034, Barcelona, España
Ver mapa

A tener en cuenta

· Requisitos

Segons els estudis previs hi ha diferents vies per accedir als ensenyaments de grau de la UB. Pots consultar-les a Admissions a ensenyaments de grau. En el cas que hi accedeixis des de les proves d'accés a la universitat (PAU) o des d'un cicle formatiu de grau superior (CFGS), et recomanem que també visitis les pàgines següents de la Generalitat de Catalunya (Departament d'Economia i Coneixement, Universitats i Recerca), on trobaràs, permanentment actualitzades, les especificitats per a l'accés.

Preguntas & Respuestas

Plantea tus dudas y otros usuarios podrán responderte

Opiniones

0.0
No valorado
Valoración del curso
94,1%
Lo recomiendan
3.8
fantástico
Valoración del Centro

Opiniones sobre este curso

No hay opiniones de este curso todavía
* Opiniones recogidas por Emagister & iAgora

Logros de este Centro

Este centro lleva demostrando su calidad en Emagister
11 años con Emagister

¿Qué aprendes en este curso?

Seguridad Social
seguridad

Temario

La totalidad de los Grados propuestos por la Universitat de Barcelona (UB) contienen asignaturas de Formación básica (FB), Formación Obligatoria (OB), Formación Optativa (OT), además de prácticas externas obligatorias y un trabajo de final de grado de carácter, también, obligatorio.

Para conocer más información sobre el itinerario formativo, menciones, distribución y fechas de las asignaturas, podéis consultar en los PDFs anexos en cada página de grado:

Información adicional

- Interès per orientar el teu futur professional, amb visió internacional, cap al sector de la seguretat. - Interès per la seguretat, en l'àmbit tant públic com privat. - Capacitat d'abstracció crítica, d'anàlisi i de síntesi. - Coneixement d'idiomes, principalment d'anglès, que és necessari per seguir els estudis. - Capacitat de comunicació tant oral com escrita.