Inserció laboral de persones amb discapacitat

Curso

A Distancia

149 € IVA inc.

Más información

¿Necesitas un coach de formación?

Te ayudará a comparar y elegir el mejor curso para ti y a financiar tu matrícula en cómodos plazos.

900 49 49 40

Llamada gratuita. Lunes a Viernes de 9h a 20h.

Descripción

  • Tipología

    Curso

  • Metodología

    A distancia

  • Horas lectivas

    40h

El món de la inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lctural està sotmès a molts canvis i innovacions que cal tenir presents per tal d'assegurar l'èxit d'aquesta. A través d'aquesta acció formativa coneixeràs aspectes com la legislació actua, eines de recerca de feina i recursos que pots utilitzar en aquest àmbit.

A tener en cuenta

"- Coneixeràs la història, evolució i estat actual dels recursos laborals per a persones amb discapacitat intel·lectual. Aquest coneixement et permetrà posar en context aquest col·lectiu i la situació en la qual es troben dins el context laboral.

- Identificaràs quin és el model de qualitat en la gestió de servei per a persones amb diversitat funcional més adequat.

- Comprendràs els diferents rols d'actuació que pots tenir com a professionals de la inserció laboral i a partir d'aquí, sabràs identificar quin és el més adequat en cada cas.

- Coneixeràs quins són els recursos i eines més útils per contactar amb les empreses i fer un seguiment d'aquesta evolució de la persona dins l'organització."

Professionals del sector de la inserció laboral i els recursos humans.

Preguntas & Respuestas

Añade tu pregunta

Nuestros asesores y otros usuarios podrán responderte

¿Quién quieres que te responda?

Déjanos tus datos para recibir respuesta

Sólo publicaremos tu nombre y pregunta

Opiniones

Logros de este Centro

2022

Todos los cursos están actualizados

La valoración media es superior a 3,7

Más de 50 opiniones en los últimos 12 meses

Este centro lleva 9 años en Emagister.

Temario

"Mòdul 1: CONTEXT DISCAPACITAT I FEINA. - Concepte discapacitat. - Diferents models i la seva evolució fins als nostres dies. - La visió actual. - Classificació i característiques generals. - Context i situació actual de les persones amb discapacitat en l'entorn laboral. - Legislació actual. Mòdul 2: DISCAPACITAT I INSERCIÓ LABORAL. - Maneres d'inserció laboral. Mòdul 3: INTRODUCCIÓ A LA DISCAPACITAT. - Discapacitat Física. - Discapacitat sensorial. - Discapacitat de la comunicació i la parla. - Discapacitat Psíquica. - Canvi de l'Model. Mòdul 4: ACCÉS A EL MERCAT LABORAL. - Principals vies d'accés. - Orientació vocacional. - Plans formatius. Mòdul 5: PERCEPCIONS I PROCESSOS DE RECERCA D'OCUPACIÓ. - Percepcions econòmiques incompatibles amb l'activitat laboral. - La persona com a centre del procés d'inserció. Mòdul 6: ENTORN LABORAL I COM HO ADAPTEM. - Entorn laboral. - Adaptant el lloc de treball. - Formació a al personal laboral en el centre de treball. Mòdul 7: MANTENIMENT I RECURSOS. - Acompanyament durant tot el procés i el paper de l'insertor laboral. - El paper de l'entorn. - Recursos i bones pràctiques. "

Más información

¿Necesitas un coach de formación?

Te ayudará a comparar y elegir el mejor curso para ti y a financiar tu matrícula en cómodos plazos.

900 49 49 40

Llamada gratuita. Lunes a Viernes de 9h a 20h.

Inserció laboral de persones amb discapacitat

149 € IVA inc.