Màster Universitari en Urgències i Emergències Sanitàries - Oficial

UIC Barcelona
UIC Barcelona
CUM LAUDE

Master oficial

En Sant Cugat Del Vallés

8.880 € IVA inc.

Más información

¿Necesitas un coach de formación?

Te ayudará a comparar y elegir el mejor curso para ti y a financiar tu matrícula en cómodos plazos.

900 49 49 40

Llamada gratuita. Lunes a viernes de 9h a 20h.

Descripción

 • Tipología

  Master oficial

 • Lugar

  Sant cugat del vallés

 • Créditos

  60 ECTS

El nou Màster Universitari en Urgències i Emergències Sanitàries de UIC Barcelona et permet especialitzar-te en la medicina i l’atenció de pacients que accedeixen a l’hospital a través del serveix d’urgències, així com perfeccionar la teva formació per atendre situacions d’emergència tant hospitalàries com extrahospitalàries.

Es tracta d’un curs presencial, amb un equip docent format per professionals experts en l’àmbit d’urgències i emergències, i que s’imparteix utilitzant els mètodes més actuals de formació sanitària amb les pràctiques com a element central. En finalitzar el curs, els coneixements adquirits es plasmaran en un treball final de màster.

A més de perfeccionar i ampliar els coneixements, les habilitats i les actituds necessàries per a l’atenció al pacient d’urgències, els alumnes obtindran amb aquest màster no només una titulació oficial amb validesa en tot l’Espai Europeu d’Educació Superior, sinó que també adquiriran acreditacions addicionals. Concretament, el Certificat en Suport Vital Avançat i Certificat en Suport Vital Avançat Trauma, expedits pel Consell Català de Ressuscitació i l’European Resuscitation Council, i el Certificat Mass Casualty Incident Command, expedit per TASSICA Emergency, Training & Research.

El Màster Universitari en Urgències i Emergències Sanitàries és gestionat en col·laboració amb TASSICA Emergency, Training & Research, un dels millors centres de recerca i formació internacionals, especialitzat en l’aplicació de les noves tecnologies en tots dos camps.

Información importante

Instalaciones y fechas

Ubicación

Inicio

Sant Cugat Del Vallés (Barcelona)
Ver mapa
Josep Trueta, S/N., 08195

Inicio

SeptiembrePlazas agotadas

A tener en cuenta

Formar de manera rigorosa i innovadora els professionals de la salut que treballen en l’àmbit de les urgències i les emergències sanitàries, tant hospitalàries com extrahospitalàries. Donar a conèixer als alumnes els fonaments de l’assistència sanitària urgent i emergent, així com el funcionament dels principals Serveis d’Emergències Mèdiques, els protocols d’actuació, els recursos i els procediments que hi ha. Desenvolupar en els alumnes les competències necessàries per donar assistència en incidents de múltiples víctimes, parts extrahospitalaris i en aquelles situacions que requereixin maniobres de ressuscitació pediàtriques i neonatals. Fomentar la capacitat docent i investigadora pròpia d’un professional sanitari. Garantir que els professionals que participen en el màster coneixen les maniobres de ressuscitació avançada en un pacient adult i l’assistència al pacient politraumatitzat.

Preguntas & Respuestas

Plantea tus dudas y otros usuarios podrán responderte

Sólo publicaremos tu nombre y pregunta

Logros de este Centro

2021
2019
2018
Este centro lleva demostrando su calidad en Emagister
19 años con Emagister

Todos los cursos están actualizados

La valoración media es superior a 3,7

Más de 50 opiniones en los últimos 12 meses

Este centro lleva 19 años en Emagister.

Materias

 • Urgencias
 • Enfermería de urgencias
 • Medicina
 • Enfermería
 • Medicina de urgencias
 • Médico
 • Urgencias digestivas
 • Médico de urgencias
 • Urgències
 • Medicina d'urgències

Temario

1oEmergència i Pacient Crític Recerca, Docència i Simulació en Urgències Urgències cardiològiquesUrgències digestives, nefrourològiques, hematològiques, endocrinometabòliques, infeccioses Urgències neurològiques, psiquiàtriques, geriàtriques, de cures pal·liatives Urgències Obstètriques i Pediàtriques

2n Urgències Traumatològiques, Quirúrgiques i AnestèsiaEspecialitat en Medicina Especialitat en Infermeria Pràcticum Treball de Final de Màster

Más información

¿Necesitas un coach de formación?

Te ayudará a comparar y elegir el mejor curso para ti y a financiar tu matrícula en cómodos plazos.

900 49 49 40

Llamada gratuita. Lunes a viernes de 9h a 20h.

Màster Universitari en Urgències i Emergències Sanitàries - Oficial

8.880 € IVA inc.