Diploma d'expert Planificació i metodologia de projectes TI

Diploma de Especialización

Online

¡1% de ahorro!

Precio Emagister

1.445 € 1.470 € IVA inc.

Llama al centro

¿Necesitas un coach de formación?

Te ayudará a comparar y elegir el mejor curso para ti y a financiar tu matrícula en cómodos plazos.

900 49 49 40

Llamada gratuita. Lunes a Viernes de 9h a 20h.

Descripción

  • Tipología

    Diploma de Especialización

  • Metodología

    Online

  • Créditos

    12

Titulación Propia

La necessitat actual de tota mena d'empreses i organitzacions de treure el màxim profit de les TI mitjançant el desplegament i ús efectiu de sistemes d'informació adequats ha contribuït al creixement de la demanda de professionals especialitzats en la direcció i gestió de projectes de TI, i també de la planificació estratègica d'aquests projectes en el context de l'activitat de l'empresa usuària.

L'especialització de Metodologia de projectes i planificació de TI online, ofereix els coneixements i habilitats necessaris per a exercir les millors pràctiques en la gestió avançada i la planificació estratègica de projectes de tecnologies de la informació (TI), a través de rols com el de project manager, gestor o cap de projecte.

Contingut del programa

Gestió avançada de projectes TI: aprofundeix en la gestió de projectes més enllà de les fases de planificació i control, és a dir, entrant en aspectes financers, de gestió dels recursos humans o de direcció de carteres de projectes. (Vídeo de presentació assignatura)
Projectes de planificació de TI: presenta la necessitat d'abordar com un projecte (projecte que es coneix com a "pla de sistemes" o "pla estratègic de TI") l'alineament estratègic de les TI amb els objectius de l'organització per tal de fer convergir els esforços i afavorir que les TI es converteixin en un dels motors d'aquesta. (Vídeo de presentació assignatura)

Información importante

Precio a usuarios Emagister:

Instalaciones y fechas

Ubicación

Inicio

Online

Inicio

OctubreMatrícula cerrada

A tener en cuenta

Aquests estudis tenen com a objectiu la formació de professionals de TI que vulguin orientar la carrera professional cap a la direcció de projectes en qualitat de project manager o cap de projecte, o bé cap a una participació activa en aquests.

El programa d'especialització ofereix una formació en metodologia de projectes i planificació que permet a professionals de TI assumir responsabilitats de project manager, cap de projecte o gestor de projecte.

El curs d'especialització de Metodologia de projectes i planificació de TI es dirigeix a professionals de serveis d'informàtica que tinguin interès a especialitzar-se en la gestió de projectes de TI:

Treballadors de departaments de TI de qualsevol tipus d'organització.
Treballadors en empreses de serveis informàtics.
Professionals freelance o emprenedors.
El curs és especialment interessant per a persones amb coneixements previs en tecnologia, siguin informàtics, enginyers de telecomunicació o altres enginyeries afins, així com per a titulats de l'àmbit d'Economia i Empresa.

Per cursar Formació de Postgrau no cal tenir titulació oficial universitària. Si acredites una titulació universitària oficial reconeguda rebràs, segons el curs superat, un diploma de màster o un diploma de postgrau. Si no l'acredites, rebràs un diploma d'extensió universitària. Superant especialització o curs rebràs, independentment dels estudis previs, un certificat d'especialització o un certificat de superació de curs. En especialitzacions o cursos no cal acreditar estudi previ.

Especialización en Planificación y metodología de proyectos TI

Preguntas & Respuestas

Añade tu pregunta

Nuestros asesores y otros usuarios podrán responderte

Déjanos tus datos para recibir respuesta

Sólo publicaremos tu nombre y pregunta

Opiniones

Logros de este Centro

2021

Todos los cursos están actualizados

La valoración media es superior a 3,7

Más de 50 opiniones en los últimos 12 meses

Este centro lleva 3 años en Emagister.

Materias

  • Gestió avançada de projectes
  • Recursos humans
  • Gestió de programes
  • Project Management Body
  • Planificació del projecte

Temario

Gestió avançada de projectes de TI (6 ECTS): aquesta assignatura aprofundeix en la gestió de projectes més enllà de les fases de planificació i control i entra en aspectes financers, de gestió dels recursos humans o de direcció de carteres de projectes. L'estudiant cobreix el cicle complet de gestió d'aquests projectes i coneix les diferents àrees de coneixement que el professional ha de dominar per conduir-los amb èxit.

L'assignatura inclou una introducció a la gestió de programes o carteres de projectes i es basa tant en el Project Management Body of Knowledge (PMBOK, que s'està convertint en l'estàndard de facto dins de la professió) com en altres fonts i en la pròpia pràctica professional dels autors dels continguts de l'assignatura i dels seus professors.

L'alumne passa a dominar els mètodes generals de gestió de qualsevol projecte de TI, domini propi del rol d'un director de projecte o d'oficina de projectes, per la qual cosa s'incideix en aspectes com la necessitat de l'alineació i de la relació permanent dels objectius del projecte amb els objectius de negoci; la capacitat d'aplicar les principals tècniques d'anàlisi i avaluació de projectes de TI abans i després de la seva realització; o la capacitat de gestionar els diferents actors o parts interessades en el cicle de gestió del projecte.

Continguts de l'assignatura:

  1. La gestió de projectes. Conceptes bàsics
  2. Components de la gestió de projectes: les àrees de coneixement
  3. Iniciació del projecte i treballs previs
  4. Planificació del projecte
  5. Execució del projecte
  6. Seguiment i control del projecte
  7. Tancament del projecte
  8. El "costat humà" de la gestió de projectes
  9. Gestió de programes

Projectes de planificació de TI (6 ECTS): aquesta assignatura aborda els camps d'actuació del director de TI, figura que ha evolucionat des d'una responsabilitat tècnica de gestió dels actius de TI a una de detecció del valor i oportunitats de les TI.

Aquests camps d'actuació inclouen l'alineament estratègic amb el negoci; la seva instanciació en un pla estratègic de sistemes, és a dir, la seva materialització i concreció en accions, indicadors de monitoratge i en prioritats d'inversió; les aportacions a la cadena de valor de les TI; i la visió de l'estructura de la funció informàtica en l'organització (les persones, els equips, els departaments, els projectes, els serveis subministrats i la provisió d'aquests).

En aquesta assignatura es presenten part de marcs de referència com COBIT o ISO 3850, que incideixen en aquests camps d'actuació del rol de direcció estratègica de TI.

Continguts de l'assignatura:

  1. Decisions estratègiques en sistemes i tecnologies de la informació
  2. Tecnologies de la informació i estratègia d'empresa
  3. Planificació estratègica de sistemes i tecnologies de la informació
  4. Transformació de la funció informàtica
  5. Direcció estratègica de la infraestructura i les operacions
  6. Innovació: Models de negoci basats en les TIC
  7. Cas pràctic: el cas DEFSA

La planificació de TI pot i ha de plantejar-se en si mateixa com un projecte estratègic de TI, plantejament que es treballarà també en aquesta assignatura.

Llama al centro

¿Necesitas un coach de formación?

Te ayudará a comparar y elegir el mejor curso para ti y a financiar tu matrícula en cómodos plazos.

900 49 49 40

Llamada gratuita. Lunes a Viernes de 9h a 20h.

Diploma d'expert Planificació i metodologia de projectes TI

Precio Emagister

1.445 € 1.470 € IVA inc.