• Les eines per a la recerca rigorosa en economia

Economia

UB - Universitat de Barcelona. Màsters Oficials
 • UB - Universitat de Barcelona. Màsters Oficials

5.520 
IVA inc.

Em sento orgullós d'estar estudiant aquest màster en Economia a la UB perquè els meus professors estan enfocats realment a la tasca de formar-nos i la gent de l'administració sap escoltar i entendre les nostres necessitats com a estudiants. ...

LA OPINIÓN DE Kamgo Jean Basile
También puedes llamarnos al

Información importante

 • Master oficial
 • Barcelona
 • Duración:
  2 Años
 • Cuándo:
  Octubre
Descripción

Emagister.com et presenta el Màster d'Economia, creat i impartit per la Universitat de Barcelona (UB). Està compost per 120 crèdits ECTS que es realitzen durant dos anys acadèmics. Els estudis s'imparteixen de manera presencial a la Facultat d'Economia i Empresa. A més a més, tens la possibilitat de realitzar una mobilitat europea amb el programa Erasmus en el segon any acadèmic.

Información importante
¿Qué objetivos tiene esta formación?

El pla d'estudis proporciona als alumnes eines i procediments hàbils per analitzar problemàtiques econòmiques reals i poder executar recerques de forma autònoma. Aprofundiràs en els estudis de micro i macroeconomia, en polítiques econòmiques i economies regionals. A més, aquests estudis incorporen l'anglès a la seva formació perquè l'alumne pugui treballar a l'àmbit internacional.

¿Esta formación es para mí?

Si ets titulat en economia o direcció d'empreses i vols dedicar-te a la recerca en economia i anàlisi de mercats, finances i comunitats econòmiques, matricula't a aquest màster presencial de la Universitat de Barcelona. Continua a emagister.com per descobrir tota la informació que necessites sobre aquest curs o d’altres similars.

Requisitos: Titulats universitaris de grau europeu o equivalent homologat. Preferentment en economia, ADE o graus de la branca de les ciències socials i jurídiques. Anglès (nivell B2 o equivalent)

Titulación: Máster oficial universitario

Orientación académica

Créditos: 120

Instalaciones y fechas

Dónde se imparte y en qué fechas

Inicio Ubicación
Octubre
Barcelona
Avinguda Diagonal, 690, 08034, Barcelona, España
Ver mapa

Opiniones


20/09/2013
Lo mejor Em sento orgullós d'estar estudiant aquest màster en Economia a la UB perquè els meus professors estan enfocats realment a la tasca de formar-nos i la gent de l'administració sap escoltar i entendre les nostres necessitats com a estudiants. A més, com som pocs a classe el seguiment sempre és bo.

Curso realizado: Septiembre 2012 | ¿Recomendarías este curso? Sí.
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)

¿Qué aprendes en este curso?

Trados
Macroeconomía
Economía pública
Public Economics
Regional and urban economics
Growth and trade
Government and markets
Games. Vehavior and incentives
Microeconomics
Macroeconomics
Mathematical economics and econometrics

Profesores

Marina Núñez.
Marina Núñez.
Directora del Màster

Professora titular de la Universitat de Barcelona. Departament de matemàtica econòmica, financera i actuarial de la Universitat de Barcelona. Amb recerca en teoria de Jocs, recerca operativa i optimització.

Temario

Els estudiants han d'obtenir un total de 120 crèdits per aconseguir el títol de màster.

En el primer i segon semestre s'estudien matèries troncals (40 ECTS), incloent-hi microeconomia, macroeconomia, matemàtiques per economia i econometria.

En el tercer i quart semestre s'ha d'optar per una àrea d'interès investigador d'entre les especialitats següents:
 • Public economics
 • Regional and urban economics
 • Growth and trade
 • Government and markets
 • Games. Vehavior and incentives

En el document adjunt tens el programa complet del màster.

Información adicional

El preu del màster per a estudiants estrangers no residents a Espanya, que no siguin nacionals d'estats membres de la UE, Islàndia, Noruega, Liechtenstein, Suïssa o Andorra és de 82 € per crèdit ECTS.