Master

En Barcelona

Precio a consultar

Más información

¿Necesitas un coach de formación?

Te ayudará a comparar y elegir el mejor curso para ti y a financiar tu matrícula en cómodos plazos.

900 49 49 40

Llamada gratuita. Lunes a Viernes de 9h a 20h.

Descripción

  • Tipología

    Master

  • Lugar

    Barcelona

  • Horas lectivas

    451h

Objetivo del curso: En definitiva, a la finalització del Mestratge, l'alumnat participant, com a personal directiu, haurà de: Tenir coneixements experts que l'habilitin per gestionar amb èxit els problemes de la funció directiva.. Poder aplicar els seus coneixements per resoldre problemes nous i en contextos amplis o multidisciplinaris relatius al seu camp d'aplicació professional. Dirigido a: Alts funcionaris de les administracions públiques catalanes

Instalaciones y fechas

Ubicación

Inicio

Barcelona
Ver mapa
C. de Girona,20, 08010

Inicio

Consultar

A tener en cuenta

Certificado de asistencia otorgado por Escola d'Administració Pública de Catalunya

Preguntas & Respuestas

Añade tu pregunta

Nuestros asesores y otros usuarios podrán responderte

¿Quién quieres que te responda?

Déjanos tus datos para recibir respuesta

Sólo publicaremos tu nombre y pregunta

Opiniones

Materias

  • Gestión pública
  • Coaching personal

Temario

Presentació

L'existència dins les nostres administracions públiques d'una classe directiva honesta, competent, diversa i responsable davant del ciutadà és un requisit estratègic per a una nació democràtica que funciona. Però, a més a més, en el nostre entorn, aquest requisit estratègic es converteix en essencial en uns moments en què el nostre país i el seu sistema polític viuen una transició, per ara inacabada.

Ens calen directius i directives públics que sàpiguen liderar aquesta etapa; i, per això, és necessari que les nostres administracions sàpiguen on trobar-los i com formar-los. Els processos de formació i selecció, entre d'altres, són els eixos que condicionen una classe directiva excel·lent. Necessitem, doncs, un bon sistema de seleccionar personal directiu, per reclutar el talent allà on es trobi i en funció de la seva capacitat, dels seus mèrits. I també ens calen programes educatius específics no només per transmetre competència tècnica sinó valors comuns de respecte a les lleis i esperit cívic a una ciutadania democràtica.

És dins d'aquest últim context que presentem aquesta nova edició del Mestratge en alta funció directiva, que té, entre altres novetats, extensió al territori, perquè estem convençuts que invertir en la formació dels nostres directius i directives és millorar les nostres institucions públiques i, en definitiva, aprofundir en el compromís de serveique la nostra societat ens demana.

Más información

¿Necesitas un coach de formación?

Te ayudará a comparar y elegir el mejor curso para ti y a financiar tu matrícula en cómodos plazos.

900 49 49 40

Llamada gratuita. Lunes a Viernes de 9h a 20h.

Alta funció directiva

Precio a consultar