GRAU DE RELACIONS LABORALS

UB - Universitat de Barcelona. Graus.
En Barcelona

Precio a consultar
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Información importante

Tipología Título propio
Lugar Barcelona
Inicio Fechas a elegir
Créditos 240
  • Título propio
  • Barcelona
  • Inicio:
    Fechas a elegir
  • Créditos: 240
Descripción

Donar resposta a l'evolució del context econòmic i social, amb especial atenció als canvis produïts en les relacions laborals i la gestió de persones, mitjançant una formació sòlida i flexible. Proporcionar habilitats i coneixements interdisciplinaris per gestionar les relacions laborals. Adquirir coneixements per comprendre la complexitat i el caràcter dinàmic i interrelacional del treball. Capacitar per aplicar els coneixements adquirits en diversos àmbits: assessorament juridicolaboral, gestió de persones, organització del treball, i gestió i mediació en el mercat de treball. Aplicar tecnologies de la informació i la comunicació. Capacitar per a l'aprenentatge autònom de coneixements nous i per accedir a estudis posteriors especialitzats i de màster.

Información importante

Documentos

Instalaciones y fechas

Dónde se imparte y en qué fechas

Inicio Ubicación
Fechas a elegir
Barcelona
Avda. de la Diagonal, 696, 08034, Barcelona, España
Ver mapa
Inicio Fechas a elegir
Ubicación
Barcelona
Avda. de la Diagonal, 696, 08034, Barcelona, España
Ver mapa

Preguntas Frecuentes

· Requisitos

Segons els estudis previs hi ha diferents vies per accedir als ensenyaments de grau de la UB. Pots consultar-les a Admissions a ensenyaments de grau. En el cas que hi accedeixis des de les proves d'accés a la universitat (PAU) o des d'un cicle formatiu de grau superior (CFGS), et recomanem que també visitis les pàgines següents de la Generalitat de Catalunya (Departament d'Economia i Coneixement, Universitats i Recerca), on trobaràs, permanentment actualitzades, les especificitats per a l'accés.

Opiniones

No hay opiniones de este curso todavía
Pregunta a los Antiguos Alumnos qué les pareció.

Su experiencia te será de mucha ayuda para decidirte.

¿Qué aprendes en este curso?

Relaciones Laborales
Derecho y trabajo

Temario

La totalidad de los Grados propuestos por la Universitat de Barcelona (UB) contienen asignaturas de Formación básica (FB), Formación Obligatoria (OB), Formación Optativa (OT), además de prácticas externas obligatorias y un trabajo de final de grado de carácter, también, obligatorio.

Para conocer más información sobre el itinerario formativo, menciones, distribución y fechas de las asignaturas, podéis consultar en los PDFs anexos en cada página de grado:

Información adicional

Capacitat d'anàlisi i de síntesi, capacitat de treballar en equip i de mostrar habilitats socials en situacions de negociació i resolució de conflictes.