UIC Barcelona

   Postgrau en Gestió Creativa Global

   UIC Barcelona
   En Barcelona

   2.980 
   ¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
   ¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

   Información importante

   Tipología Postgrado
   Lugar Barcelona
   Inicio Septiembre
   • Postgrado
   • Barcelona
   • Inicio:
    Septiembre
   Descripción

   El Postgrau en Gestió Creativa Global és una aposta personal i acadèmica per tal de posicionar-te com a referent en l’àmbit empresarial i creatiu actual. És un compendi de coneixement que et servirà per desenvolupar-te com a professional polièdric dins del món de la creativitat.

   Es dediquen esforços a entendre l’inici del procés de creació i del disseny com una part indivisible de l’èxit d’un projecte empresarial. Per aquest motiu, s’estudien assignatures com Branding, Storytelling o Design Thinking, entre d’altres.

   Els perfils professionals als quals podràs optar després d’estudiar aquest postgrau són molt variats, des de la direcció creativa o de marca, fins a la direcció de projectes d’arquitectura, producte creatiu o disseny, així com en empreses que estiguin vinculades a la innovació empresarial i l’estratègia creativa.

   Durant tot el trimestre estaràs assessorat i guiat per professionals tant per la consecució dels teus objectius personals i professionals, com pel que fa a les oportunitats professionals, per treure el màxim rendiment possible als teus estudis de tercer grau.

   El Postgrau està estretament vinculat a la ciutat de Barcelona, a les seves empreses i professionals de l’arquitectura i el disseny creatiu. Amb un ampli equip de professors, les classes s’alternen amb seminaris de professionals destacats i visites a empreses de primer nivell.

   Instalaciones (1) y fechas
   Dónde se imparte y en qué fechas
   Inicio Ubicación Horario
   Septiembre
   Barcelona
   Immaculada, 22, 08017, Barcelona, España
   Ver mapa
   Divendres de 16h a 22h (Presencial) Dissabte de 9h a 14h (Presencial)
   Inicio Septiembre
   Ubicación
   Barcelona
   Immaculada, 22, 08017, Barcelona, España
   Ver mapa
   Horario Divendres de 16h a 22h (Presencial) Dissabte de 9h a 14h (Presencial)

   A tener en cuenta

   · ¿A quién va dirigido?

   Titulats universitaris (amb o sense experiència laboral) amb estudis universitaris preferentment en Arquitectura, Enginyeria o en l'àmbit del Disseny Creatiu. Arquitectes, enginyers, dissenyadors de producte, gràfics, creatius i tot professional dedicat a l'àmbit de la indústria, la construcció i el sector immobiliari. Professionals que tinguin interès a millorar les seves funcions directives en matèria de Màrqueting, Vendes, i la Gestió Interna dels recursos dels que disposa una empresa.

   · Requisitos

   A més de complir els requisits legals d’accés, la Comissió d’Admissions valorarà els aspectes següents: Les sol·licituds d’admissió a partir de l’adequació de la formació prèvia. La nota mitjana de l’expedient dels estudis anteriors. La valoració d’altres estudis. Els anys d’experiència professional.

   · ¿Qué distingue a este curso de los demás?

   Fer dels professionals de l'Arquitectura, de l'àmbit Creatiu i Industrial, veritables gestors i empresaris del seu sector. Entendre el repte professional actual i el canvi que suposa passar a ser un executiu directiu, en l'àmbit de l'Arquitectura i en les professions creatives. Aconseguir una veritable simbiosi entre l'àmbit acadèmic universitari i l'empresa. Fomentar les habilitats personals per a l'emprenedoria. Ensenyar a gestionar el dia a dia en l'àmbit empresarial creatiu. Dotar dels coneixements i vocabulari per ser un directiu / executiu amb formació universitària tècnica-creativa. Ser capaç de crear una idea de negoci. Prendre decisions de forma qualificada i estratègica

   Preguntas & Respuestas

   Plantea tus dudas y otros usuarios podrán responderte

   Logros de este Centro

   2018

   ¿Cómo se consigue el sello CUM LAUDE?

   Todos los cursos están actualizados

   La valoración media es superior a 3,7

   Más de 50 opiniones en los últimos 12 meses

   Este centro lleva 17 años en Emagister.

   ¿Qué aprendes en este curso?

   Branding
   Arquitecte
   Projecte
   Idea
   Dissenyador
   Branding Arquitectural
   Storytelling
   Design thinking
   Gestió d'equips
   Lideratge
   Mentoring

   Temario

   Mòdul 1

   • De la Idea al Projecte
   • L’Arquitecte / Dissenyador creador de Valor
   • Branding Arquitectural
   • Storytelling
   • Design Thinking
   • Lideratge i Gestió d'equips
   Seminaris
   • Mentoring & Business Coaching
   • Sortides Professionals
   Projecte IConferències
   • Sector del Disseny i l'Arquitectura