Fundación Pere Tarrés

Atenció a la diversitat:TDA

Fundación Pere Tarrés
En Barcelona

Curso gratis
subvencionado por el Estado
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Información importante

Tipología Subvencionado a trabajadores
Lugar Barcelona
Horas lectivas 30h
Duración 2 Semanas
Inicio Junio
  • Subvencionado a trabajadores
  • Barcelona
  • 30h
  • Duración:
    2 Semanas
  • Inicio:
    Junio
Descripción

El Trastorn per Dèficit d'Atenció amb / sense Hiperactivitat (TDAH) és el trastorn neurobiològic més freqüent a la infància. S'estima que està present en el 5% de la població infanto-juvenil, que equival a un o dos nens per aula.


La convivència amb un nen o un adolescent amb TDAH no és fàcil, ja sigui a casa o a l'escola. Sovint aquest trastorn ocasiona seriosos problemes en el desenvolupament de la persona, entre ells la disminució del rendiment acadèmic, dificultats respecte l'adaptació social i, com a resultat, seriosos problemes emocionals.


Cal poder conèixer les característiques del TDAH per poder desenvolupar adequada i eficaçment la tasca de re-educador, millorar el rendiment acadèmic, així com el comportament.

Instalaciones (1) y fechas
Dónde se imparte y en qué fechas

Ubicación

Inicio

Barcelona
Ver mapa
Calle. Carolines, 10, 08012

Inicio

JunioMatrícula abierta

A tener en cuenta

· ¿Cuáles son los objetivos de este curso?

En aquest curs aprofundiràs en el coneixement del trastorn TDA per tal de saber-lo identificar i tractar-lo, aprendre a orientar els familiars i conèixer la varietat de recursos i tècniques per al seu tractament.

· ¿A quién va dirigido?

Aquesta formació està adreçada prioritariament a persones treballadores en actiu.

· Requisitos

Una vegada realitzada la preinscripció cal enviar la següent documentació i informació per tal de formalitzar-la: - Fotocòpia del NIE/NIF - Indicar si sou treballadors en actiu. En cas afirmatiu, detallar el nom de l'empresa - Fotocòpia de la capçalera de la nòmina És important posar a l’assumpte del correu electrònic el CODI + NOM DEL CURS i el vostre NOM I COGNOMS. Un cop rebuda la documentació requerida, ens posarem en contacte amb vosaltres per tal de confirmar la inscripció al curs.

· Titulación

Curs de formació de curta durada subvencionada pel Consorci de Formació Continuada de Catalunya, si l’alumne és apta rebrà el Certificat d’aprofitament del Consorci.

Preguntas & Respuestas

Plantea tus dudas y otros usuarios podrán responderte

¿Quién quieres que te responda?

Sólo publicaremos tu nombre y pregunta

¿Qué aprendes en este curso?

Necesidades educativas especiales
TDA
TDAH
Curso
Subvencionado
Inclusión educativa
Psicopedagogía
Curs
NEE
Subvencionat

Profesores

Equip Pere Tarrés
Equip Pere Tarrés
Profesor

Temario

1. Definició del trastorn i tipologies. 1.1. El trastorn de dèficit d’atenció amb hiperactivitat: incidència, causes i símptomes. 1.2. Tipologies de TDAH. 1.3. Tipus amb predomini del dèficit d'atenció. 1.4. Tipus amb predomini de la impulsivitat-hiperactivitat. 1.5. Tipus combinat, on predominen tant símptomes de desatenció com d’impulsivitat-hiperactivitat. 2. Història clínica. 2.1. Dades personals, antecedents embaràs, salut als primers 12 mesos, història del desenvolupament, història mèdica, antecedents familiars, factors de risc, funcionament social, funcionament escolar. 2.2. Model de fitxa d’història clínica 3. Possibles causes, prevalença i pronòstic. 3.1. Causes: factors genètics, factors ambientals, factors psicosocials 3.2. Prevalença estadística. 3.3. Hi ha un sobre diagnòstic de TDAH? 3.4. Evolució del nen amb de TDAH