Estudiar l'estructura de boscos europea

Universitat de Lleida. Masters Erasmus Mundus

MScEF - Màster Erasmus Mundus en Ciència Forestal Europea.

Universitat de Lleida. Masters Erasmus Mundus
En Lleida

8.000 
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Información importante

Tipología Master oficial
Lugar Lleida
Duración 2 Años
Inicio Octubre
Créditos 120
 • Master oficial
 • Lleida
 • Duración:
  2 Años
 • Inicio:
  Octubre
 • Créditos: 120
Descripción

Si vols adquirir una formació d'alt nivell en el sector de la gestió forestal i poder dissenyar estratègies de gestió dels recursos naturals, aquesta formació és per a tu. Emagister.com et presenta el Màster Erasmus Mundus en Ciència Forestal Europea, una formació de qualitat impartida per 7 universitats europees entre les quals es troba la Universitat de Lleida.

Información importante

Orientación profesional

Instalaciones (1) y fechas
Dónde se imparte y en qué fechas

Ubicación

Inicio

Lleida
Ver mapa

Inicio

OctubreMatrícula abierta

A tener en cuenta

· ¿Cuáles son los objetivos de este curso?

Amb aquest Màster obtindràs formació sobre les tendències de la ciència forestal europea, coneixeràs les diferents estratègies de gestió forestal sostenible, estratègies de conservació dels recursos naturals i et formaràs en tècniques d'anàlisis de l'estat dels recursos naturals. El Màster té com objectiu que l'alumne adquireixi una visió analítica sobre els canvis en el medi natural i les àrees forestals amb la finalitat d'implementar estratègies i polítiques de conservació. Coneixeràs a més les polítiques forestals en la resta d'Europa, podràs ocupar llocs d'analista mediambiental o com a coordinador de grups de treball per a la conservació del mitjà.

· ¿A quién va dirigido?

El Màster està dirigit a titulats universitaris especialitzats en medi ambient o enginyeria forestal que desitgin ampliar la formació en investigació i gestió. La formació es realitzarà de manera presencial al llarg de 2 anys, cursant part del Màster en una universitat estrangera. És necessari poder acreditar un bon nivell d'anglès ja que les classes s'impartiran en la seva totalitat en aquest idioma.

· Requisitos

Estan convidats a participar-hi estudiants entusiastes i amb capacitat. Han de comptar amb un Doctorat en el camp de la Silvicultura o similar per poder ser candidats. A més, la comprensió de l’anglès ha de ser sòlida.

· Titulación

Master oficial

Preguntas & Respuestas

Plantea tus dudas y otros usuarios podrán responderte

¿Quién quieres que te responda?

Sólo publicaremos tu nombre y pregunta

Opiniones

3.8
Valoración del curso
100%
Lo recomiendan
4.6
excelente
Valoración del Centro

Opiniones sobre este curso

C
Caterina M.
2.5 23/06/2015
Lo mejor: Instalaciones nuevas y muy nuevas.
A mejorar: Creo que fallan un poco los docentes...
¿Recomendarías este curso?:
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)
A
Alain Georges
5.0 01/09/2008
Lo mejor: Sóc originari d’Orleans, un suburbi d’Ottawa, la capital del meu país, Canadà. Tinc dues grans metes professionals a la meva vida: (1) ser professor universitari, catedràtic o investigador i (2) ser superintendent d’un del meravellosos parcs nacionals de Canadà. La meva carrera com a estudiant va començar a l’escola Sir Sandford Fleming College, a Lindsay, Ontàrio. Després de tres anys a Lindsay em vaig graduar com a Tècnic de Gestió d’Ecosistemes i Tècnic de Gestió de Parcs, Boscos i Llocs d’Esplai. Després, vaig passar un quart any a Ontàrio, a la localitat de Fleming, concretament al campus Haliburton, on vaig obtenir un Certificat d’Estudis Avançats en Gestió de Turisme d’Aventura. Tot i així, sabia que això no seria suficient per a la meva vida d’estudiant, així que vaig sol•licitar l’admissió a la Facultat de Ciències Forestals i Medi Ambient Forestal a la Universitat de Lakehead, a Thunder Bay, Ontàrio. Durant els meus estudis a Lakehead vaig fer alguns cursos de llengua finlandesa i vaig decidir anar d’intercanvi al país d’origen per posar en pràctica els coneixements adquirits. Vaig arrib
¿Recomendarías este curso?:
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)
* Opiniones recogidas por Emagister & iAgora

¿Qué aprendes en este curso?

Tendències en la Ciència Forestal europea
Període aplicat en institucions forestals
Classe de camp en Ciència Forestal europea
Ciència Forestal multifuncional en regions muntanyoses
Administració sostenible de bosques en Europa
Silvicultura
Recursos naturales

Profesores

Cristina Vega García
Cristina Vega García
Professor. Dr. Ing. at University of Lleida

Associate Professor, Dept. Agr.& Forest Engineering en University of Lleida

Hubert Hasenauer
Hubert Hasenauer
Professor

Timo Tokola
Timo Tokola
MSc EF Programme Coordinator

Professor at University of Eastern Finland. Head of the School of Forest Sciences.

Temario

1º Any – Semestre de Tardor

Els estudis començaran a principis d’Agost amb una benvinguda i orientació a Hèlsinki, Finlàndia, i Estocolm, Suècia. Per al primer mòdul d’estudis, et portarem al col·lectiu Skinnskatteberg, Suècia, on s’organitzen el mòdul en qüestió. Tots els desplaçaments des de i fins a Hèlsinki i Skinnskatteberg, així com els allotjaments, estaran organitzats. Les despeses seran cobertes pel Fons de Contribució del Curs, així que només s’ha de gaudir i concentrar-se en els estudis.

Els Mòduls 2 i 3 s’impartiran a Joensuu, Finlandia, on els estudiants passaran el semestre de tardor i fins al 31 de gener. Un cop més serà la secretaria de MSc European Forestry qui s’encarregarà dels viatges i dels allotjaments.

1r Any– Semestre de Primavera

Després de Joensuu, els estudiants viatjaran al país que hagin triat per començar el Mòdul 4, el Període d’Aplicació en Institucions Forestals. Aquest període correspon a una pràctica professional de 3 mesos de durada. Les Universitats del Consorci assistiran els alumnes per tal que puguin trobar allotjament, o els oferiran assessorament en qüestions acadèmiques i relacionades amb la pràctica professional.

Les dues últimes assignatures el primer any corresponen al Mòdul 5: Assignatura de camp en Ciència Forestal Europea, i el Mòdul 6: Ciència Forestal multifuncional en regions muntanyoses. El curs de camp comença el mes de Maig i porta als estudiants a viatjar per Europa des de Barcelona, España, y passant per França, Alemanya, Holanda, seguit immediatament del Mòdul 6, que s’imparteix a Àustria. Es proveirà a tots els alumnes de tots els viatges i els allotjaments, així com també dels àpats, mentre durin ambdós mòduls. Les despeses seran cobertes pel Fons de Contribució al Curs.

2n Any d’Estudi

En finalitzar el Mòdul 6, a mitjans de Juny, els estudiants tindran vacances d’estiu El segon any d’estudis es du a terme en les Universitats del Consorci, que s’hauran escollit durant la primavera passada. És possible quedar-se l’any complet a la universitat o dividir l’any en dues parts, estudiant durant el semestre de tardor en una universitat, i el semestre de primavera en una altra..

Assignatures

1r Any

 • Mòdul 1: Tendències en la Ciència Forestal europea
 • Mòdul 2: Administració sostenible de bosques a Europa
 • Mòdul 3: Assignatures electives
 • Mòdul 4: Període aplicat a institucions forestals
 • Mòdul 5: Classe de camp en Ciència Forestal europea
 • Mòdul 6: Ciència Forestal multifuncional en regions muntanyoses

2n Any

 • Mòdul 7: Obligatori i electiu
 • Mòdul 8: Tesis de Màster i Tesis de Seminari – Online

Información adicional

Sol·licituds per a Beques de Categoria A: 15 de Gener
Sol·licituds per a Beques de Categoria B: 15 de Gener
Reunió de selecció: Gener
Notificació de la llista de pre-selecció: 15 de Febrer
Decisió final del EACEA: 30 d'Abril
Sol·licituds sense beca: 30 d'Abril
Començament del curs: Octubre

Compara para elegir mejor:
Ver más cursos similares