Postgrau en enginyeria de costes

Universitat Politècnica de Catalunya.

CoMEM - Màster Erasmus Mundus en Enginyeria Costanera i Marina i Administració

Universitat Politècnica de Catalunya.
En Barcelona

8.000 
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Información importante

Tipología Master oficial
Lugar Barcelona
Duración 2 Años
Inicio Octubre
Créditos 120
  • Master oficial
  • Barcelona
  • Duración:
    2 Años
  • Inicio:
    Octubre
  • Créditos: 120
Descripción

Si vols ampliar els teus coneixements en enginyeria costanera i adquirir competències en la gestió, el comerç o el medi ambient dins d'aquest sector, Emagister.com et presenta el Màster Erasmus Mundus en Enginyeria Costanera, Marina i Administració. Es tracta d'una formació impartida per 5 universitats europees de prestigi entre les quals es troba la Universitat Politècnica de Catalunya.

Información importante

Orientación académica y profesional

Instalaciones (1) y fechas
Dónde se imparte y en qué fechas
Inicio Ubicación
Octubre
Barcelona
Barcelona, España
Ver mapa
Inicio Octubre
Ubicación
Barcelona
Barcelona, España
Ver mapa

Preguntas Frecuentes

· ¿Cuáles son los objetivos de este curso?

El Màster té l'objectiu de formar professionals capaços d'analitzar els problemes marítims i costaners per poder dur a terme estratègies de millora sostenible. Capaços també de realitzar una anàlisi tècnica i adquirir una formació superior en enginyeria sostenible costanera. Et formaràs en gestió i polítiques destinades al medi ambient, en enginyeria costanera, enginyeria civil i geociències, i coneixeràs el desenvolupament del transport i l'economia relacionats amb les operacions marítimes i costaneres.

· ¿A quién va dirigido?

El Màster es dirigeix a professionals que vulguin ampliar els seus coneixements i millorar el disseny de les estructures d'enginyeria per fer-les més sostenibles. La formació ofereix una oportunitat única de formar-se en un entorn internacional. El Màster es realitzarà de manera presencial en diferents universitats i és necessari que l'alumne pugui aportar un bon nivell d'anglès ja que les classes s'impartiran íntegrament en aquest idioma.

· Requisitos

El màster s'adreça a titulats en Enginyeria Civil, Enginyeria Ambiental o a totes aquelles persones que tinguin un títol equivalent en una matèria rellevant per al programa CoMEM. El títol ha de tenir un mínim de 180 crédits ECTS. La mitjana de nota (GPA) ha d’estar com a mínim a un 75% del màxim de l’escala. Cal demostrar la competència en llengua anglesa.

· Titulación

Máster Oficial

Opiniones

5.0
Valoración del curso
100%
Lo recomiendan
5.0
excelente
Valoración del Centro

Opiniones sobre este curso

M
Marli Geldenhuys
5.0 01/09/2009
Lo mejor: Estudiar el programa COMEM m'ha obert moltes portes. Internacionalment vaig presentar el meu treball de tesi de màster en dues conferències el 2012 (un any després de graduar-me), al PIANC-COPEDEC a Chennai, India, i al ICCE a Santander, Espanya. A nivell local també em sento molt més preparada per a la feina en una consultora en enginyeria. L'enfocament teòric rigoròs de TU Delft en el camp de l'enginyeria de costes m'ha donat una sensibilitat més gran cap a l'investigació i també vull destacar la importància de la formació continua, especialment quan es treballa a la consultoria. Recomano molt els programes Erasmus Mundus per a qualsevol futur estudiant. Amplia la pròpia perspectiva del món, t'obre a gran part d'Europa i et desafia acadèmicament.
¿Recomendarías este curso?:
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)
Pregunta a los Antiguos Alumnos qué les pareció.

Su experiencia te será de mucha ayuda para decidirte.

* Opiniones recogidas por Emagister & iAgora

¿Qué aprendes en este curso?

Transporte
Mecánico
Economía ambiental
Ingeniería industrial
Ingeniería mecánica
Ingeniería marítima
Mecànica de fluids
Disseny de Mètodes Probabilístics i Administració de Riscos
Port
Estructures Costaneres i Marines
Mecànica i Física del Gel
Interacció d’estructures de gel
Capacitat de suport de gel flotant
Modelatge de gel acumulat al mar
Canvi climàtic a l’Àrtic
Operacions i tecnologia marítima
Economia ambiental per al servei industrial
Administració de reaccions a problemes costaners
Planejament de l’organització dels marges costaners

Profesores

Agustín Sánchez-Arcilla Conejo
Agustín Sánchez-Arcilla Conejo
Professor

Universitat Politècnica de Catalunya

Marcel Stive
Marcel Stive
Professor

Delft University of Technology

Øivind Asgeir Arntsen
Øivind Asgeir Arntsen
Professor

Associate Professor. Marine Civil Engineering. Norwegian University of Science and Technology

Temario

El currículum de cada curs va ser dissenyat per crear un grup equilibrat d’assignatures a partir de les que ja existeixen a cada universitat que forma part del consorci. Els estudiants incorporaran tant en els cursos com en les assignatures del màster, el coneixement específic requerit, durant a terme tasques i projectes pràctics, que els complementaran amb una pràctica professional i un treball final supervisat. Les assignatures són integrades, fet que garanteix el coneixement corresponent i cobreix els objectius d’aprenentatge.

1. Curs 1 (NTNU): El curs sobre Enginyeria Costanera Marina Àrtica proveeix els estudiants del coneixement, les habilitats i les competències per desenvolupar un costa marina sostenible a la vulnerable regió de l’Àrtic. Els alumnes adquiriran els coneixements especials sobre les accions ambientals per dissenyar el port Àrtic, estructures costaneres i marítimes en NTNU combinades amb l’especialització costanera a TU Delft.

2. Curs 2 (Ciutat): El curs combina l’enfoc de ciutat en les operacions marítimes, la tecnologia, l’administració marina, el negoci, l’economia, les finances, el dret, la planificació i la comptabilitat, i els estudis de la NTNU sobre la descripció de l’ambient oceànic i els problemes costaners i del port, juntament amb les assignatures de la UPC en desenvolupament costaner sostenible per a un ecosistema natural, i temes relacionats amb la seguretat humana.

3. Curs 3 (SOTON): El programa en NTNU, UPC i SOTON sobre medi ambient i administració són complementaris i permeten una evolució des dels ciments més sòlids en enginyeria costanera desenvolupada en NTNU i reforçada a la UPC fent èmfasi en mètodes i solucions toves a SOTON.

4. Curs 4 (TUD): El curs d’Enginyeria Costanera està enfocat a la Enginyeria Costanera del nord d’Europa, dotada dels programes NTNU i TU Delft, però diferenciant-se del curs 1 per la seva inclusió en Enginyeria Tova que s’explica en el tercer semestre amb el programa SOTON. Els graduats d’aquest curs tindran les competències bàsiques sobre enginyeria costanera i, a més, enlloc de tenir aptituds en tecnologia d’Enginyeria Marítima Àrtica, la tindran en Enginyeria Tova.

5. Curs 5 (UPC): Aquest curs està enfocat a la Enginyeria i Medi ambient (treballar amb la naturalesa) des del començament. Es va dissenyar perquè els alumnes puguin obtenir una especialització combinant les bases dels projectes d’enginyeria (NTNU i UPC) amb les habilitats de gerència i ambientals (SOTON).

Información adicional

Sol·licituds per a Beques de Categoria A: 15 de Gener
Sol·licituds per a Beques de Categoria B: 15 de Gener
Reunió de selecció: Gener
Notificació de la llista de pre-selecció: 15 de Febrer
Decisió final del EACEA: 30 d'Abril
Sol·licituds sense beca: 30 d'Abril
Començament del curs: Octubre

Usuarios que se interesaron por este curso también se han interesado por...
Ver más cursos similares