Máster Universitario en Nutrición Humana y Calidad de los Alimentos

3.0
1 opinión
 • Bien en general. El material esta bien, es un máster interesante. Lo he hecho a distancia. Es oficial.
  |

En Palma de Mallorca

1.775 € IVA inc.
 • Tipología

  Master oficial

 • Lugar

  Palma de mallorca

 • Duración

  1 Año

 • Créditos

  60

 • Prácticas en empresa

Instalaciones y fechas

Ubicación

Inicio

Palma de Mallorca (Islas Baleares)
Ver mapa
Ctra. Valdemossa km. 7,500, 07071

Inicio

Consultar

A tener en cuenta

Título universitario oficial español u otro expedido por una institución de educación superior del EEES. Así mismo, podrán acceder los titulados de sistemas educativos ajenos al EEES sin necesidad de homologar sus títulos, previa comprobación por parte de la universidad que acreditan un nivel de formación equivalente a los correspondientes títulos universitarios oficiales.

Preguntas & Respuestas

Plantea tus dudas y otros usuarios podrán responderte

¿Quién quieres que te responda?

Sólo publicaremos tu nombre y pregunta

Opiniones

3.5
 • Bien en general. El material esta bien, es un máster interesante. Lo he hecho a distancia. Es oficial.
  |
100%
3.7
fantástico

Valoración del curso

Lo recomiendan

Valoración del Centro

Lala Abbasova

3.0
01/09/2012
Opinión verificada
Lo mejor: Bien en general. El material esta bien, es un máster interesante. Lo he hecho a distancia. Es oficial.
A mejorar: Creo que podrían mejorar muchas cosas. Las practicas, la organización, etc.
¿Recomendarías este curso?:
* Opiniones recogidas por Emagister & iAgora

¿Qué aprendes en este curso?

 • Embarazo

Temario

Màster Universitari en Nutrició Humana i Qualitat dels Aliments L'interès en la creació i realització del màster proposat rau en els seus objectius, és a dir:
(1) Facilitar als alumnes de postgrau els coneixements bàsics i, alhora, aplicats, de tècniques i recursos materials, com també l'accés a la informació actualitzada en matèria d'alimentació i nutrició.
(2) Desenvolupar en els alumnes de postgrau la capacitat d'observació i d'anàlisi, tant de l'estat de les matèries primeres o aliments, com de l'art de la seva transformació i presentació.
(3) A partir dels coneixements i habilitats anteriors, facilitar la intervenció dels alumnes en els centres educatius, sanitaris i, en general, d'alimentació col·lectiva.
(4) Atorgar eines als alumnes de postgrau que generin i transmetin coneixements i incrementin la formació de les col·lectivitats en matèria d'alimentació i nutrició.
(5) Satisfer les expectatives socials de demanda d'informació en matèria d'alimentació i nutrició.
(6) Posar les bases formatives imprescindibles per desenvolupar la investigació que ampliï els coneixements d'aquestes matèries en el futur.
(7) Que tota aquesta formació contribueixi a augmentar positivament el nivell de la salut pública de la nostra societat.
(8) Dotar als alumnes de postgrau de capacitat per cobrir llocs de responsabilitat tècnica en empreses hoteleres, de restauració, d'alimentació, de confecció d'aliments, precuinats, servei d'àpats i, en general, totes aquelles empreses i institucions que ofereixin menjadors col·lectius i, fins i tot, poder crear consultories d'assessoria nutricional i alimentària a les empreses esmentades anteriorment.

En conseqüència, la connexió amb les institucions i empreses del sector serà una realitat que anirà paral·lela a la marxa normal del màster, que repercutirà obrint possibilitats laborals evidents als alumnes del màster.
a) Interès i rellevància acadèmica: El Màster Universitari en Nutrició Humana i Qualitat dels Aliments reportarà a l'alumne un increment en la seva formació, en els seus coneixements en nutrició i alimentació humana, nutrició clínica, tecnologia i qualitat dels aliments, com també en els models d'alimentació aplicada al turisme, primera indústria de les Illes Balears.
b) Interès i rellevància científica: El Màster Universitari en Nutrició Humana i Qualitat dels Aliments prepararà per seguir un doctorat en qualsevol de les matèries associades als estudis dissenyats. Amb aquesta finalitat, aquests estudis de màster es continuaran en un doctorat ja aprovat per la Comissió de Postgrau de la UIB.
c) Interès i rellevància professional: Es tracta d'un sector en auge, amb demanda creixent de professionals formats adequadament en el camp de la nutrició humana i la qualitat dels aliments, tant en el seu vessant relacionat amb la nutrició bàsica, com en l'aplicat a la clínica i al sector serveis, com és el cas de la indústria turística. Els professionals que sorgeixin d'aquest màster podran incorporar-se tant al sector primari d'alimentació, com al sector serveis, especialment d'hostaleria i restauració i contribuir d'aquesta manera a l'anàlisi i avaluació dels riscs evidents que per a la salut tingui el model alimentari seguit per les empreses.

Información adicional

Prácticas en empresa: Sí, obligatorias (15 ECTS).
1.775 € IVA inc.

Habla con un asesor

para cualquier consulta sobre tu formación

Habla con un asesor

para cualquier consulta sobre tu formación