UIB - Facultad de Ciencias

   Máster Universitario en Nutrición Humana y Calidad de los Alimentos

   UIB - Facultad de Ciencias
   En Palma de Mallorca

   1.775 
   ¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
   ¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

   Información importante

   Tipología Master oficial
   Lugar Palma de mallorca
   Duración 1 Año
   Créditos 60
   Prácticas en empresa
   • Master oficial
   • Palma de mallorca
   • Duración:
    1 Año
   • Créditos: 60
   • Prácticas en empresa
   Descripción

   Instalaciones (1) y fechas
   Dónde se imparte y en qué fechas
   Inicio Ubicación
   Consultar
   Palma de Mallorca
   Ctra. Valdemossa km. 7,500, 07071, Islas Baleares, España
   Ver mapa
   Inicio Consultar
   Ubicación
   Palma de Mallorca
   Ctra. Valdemossa km. 7,500, 07071, Islas Baleares, España
   Ver mapa

   A tener en cuenta

   · Requisitos

   Título universitario oficial español u otro expedido por una institución de educación superior del EEES. Así mismo, podrán acceder los titulados de sistemas educativos ajenos al EEES sin necesidad de homologar sus títulos, previa comprobación por parte de la universidad que acreditan un nivel de formación equivalente a los correspondientes títulos universitarios oficiales.

   Preguntas & Respuestas

   Plantea tus dudas y otros usuarios podrán responderte

   Opiniones

   3.0
   Valoración del curso
   100%
   Lo recomiendan
   3.7
   fantástico
   Valoración del Centro

   Opiniones sobre este curso

   L
   Lala Abbasova
   Opinión verificada
   3.0 01/09/2012
   Lo mejor: Bien en general. El material esta bien, es un máster interesante. Lo he hecho a distancia. Es oficial.
   A mejorar: Creo que podrían mejorar muchas cosas. Las practicas, la organización, etc.
   ¿Recomendarías este curso?:
   ¿Te ha ayudado esta opinión? (0)
   * Opiniones recogidas por Emagister & iAgora

   Logros de este Centro

   Este centro lleva demostrando su calidad en Emagister
   11 años con Emagister

   ¿Qué aprendes en este curso?

   Embarazo

   Temario

   Màster Universitari en Nutrició Humana i Qualitat dels Aliments L'interès en la creació i realització del màster proposat rau en els seus objectius, és a dir:
   (1) Facilitar als alumnes de postgrau els coneixements bàsics i, alhora, aplicats, de tècniques i recursos materials, com també l'accés a la informació actualitzada en matèria d'alimentació i nutrició.
   (2) Desenvolupar en els alumnes de postgrau la capacitat d'observació i d'anàlisi, tant de l'estat de les matèries primeres o aliments, com de l'art de la seva transformació i presentació.
   (3) A partir dels coneixements i habilitats anteriors, facilitar la intervenció dels alumnes en els centres educatius, sanitaris i, en general, d'alimentació col·lectiva.
   (4) Atorgar eines als alumnes de postgrau que generin i transmetin coneixements i incrementin la formació de les col·lectivitats en matèria d'alimentació i nutrició.
   (5) Satisfer les expectatives socials de demanda d'informació en matèria d'alimentació i nutrició.
   (6) Posar les bases formatives imprescindibles per desenvolupar la investigació que ampliï els coneixements d'aquestes matèries en el futur.
   (7) Que tota aquesta formació contribueixi a augmentar positivament el nivell de la salut pública de la nostra societat.
   (8) Dotar als alumnes de postgrau de capacitat per cobrir llocs de responsabilitat tècnica en empreses hoteleres, de restauració, d'alimentació, de confecció d'aliments, precuinats, servei d'àpats i, en general, totes aquelles empreses i institucions que ofereixin menjadors col·lectius i, fins i tot, poder crear consultories d'assessoria nutricional i alimentària a les empreses esmentades anteriorment.

   En conseqüència, la connexió amb les institucions i empreses del sector serà una realitat que anirà paral·lela a la marxa normal del màster, que repercutirà obrint possibilitats laborals evidents als alumnes del màster.
   a) Interès i rellevància acadèmica: El Màster Universitari en Nutrició Humana i Qualitat dels Aliments reportarà a l'alumne un increment en la seva formació, en els seus coneixements en nutrició i alimentació humana, nutrició clínica, tecnologia i qualitat dels aliments, com també en els models d'alimentació aplicada al turisme, primera indústria de les Illes Balears.
   b) Interès i rellevància científica: El Màster Universitari en Nutrició Humana i Qualitat dels Aliments prepararà per seguir un doctorat en qualsevol de les matèries associades als estudis dissenyats. Amb aquesta finalitat, aquests estudis de màster es continuaran en un doctorat ja aprovat per la Comissió de Postgrau de la UIB.
   c) Interès i rellevància professional: Es tracta d'un sector en auge, amb demanda creixent de professionals formats adequadament en el camp de la nutrició humana i la qualitat dels aliments, tant en el seu vessant relacionat amb la nutrició bàsica, com en l'aplicat a la clínica i al sector serveis, com és el cas de la indústria turística. Els professionals que sorgeixin d'aquest màster podran incorporar-se tant al sector primari d'alimentació, com al sector serveis, especialment d'hostaleria i restauració i contribuir d'aquesta manera a l'anàlisi i avaluació dels riscs evidents que per a la salut tingui el model alimentari seguit per les empreses.

   Información adicional

   Prácticas en empresa: Sí, obligatorias (15 ECTS).

   Compara para elegir mejor:
   Ver más cursos similares