GRAU DE CIÈNCIES CULINÀRIES I GASTRONÒMIQUES

UB - Universitat de Barcelona. Graus.
En Barcelona

Precio a consultar
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?
¿Quieres hablar con un asesor sobre este curso?

Información importante

Tipología Título propio
Lugar Barcelona
Inicio Fechas a elegir
Créditos 240
  • Título propio
  • Barcelona
  • Inicio:
    Fechas a elegir
  • Créditos: 240
Descripción

- Formar professionals amb coneixements en ciències culinàries i gastronòmiques suficients per comprendre i contemplar el fenomen culinari i gastronòmic des d'una perspectiva científica, tecnològica, social, cultural i de gestió empresarial. - Dotar els estudiants de les competències necessàries per innovar, dissenyar, produir i gestionar serveis culinaris i gastronòmics en els àmbits de l'alta cuina, la restauració comercial i col·lectiva, la indústria alimentària i l'hoteleria. - Desenvolupar projectes de recerca en el camp de les ciències gastronòmiques. * Grau en procés d'aprovació.

Información importante Instalaciones y fechas

Dónde se imparte y en qué fechas

Inicio Ubicación
Fechas a elegir
Barcelona
Avda. de la Diagonal, 696, 08034, Barcelona, España
Ver mapa
Inicio Fechas a elegir
Ubicación
Barcelona
Avda. de la Diagonal, 696, 08034, Barcelona, España
Ver mapa

Preguntas Frecuentes

· Requisitos

Segons els estudis previs hi ha diferents vies per accedir als ensenyaments de grau de la UB. Pots consultar-les a Admissions a ensenyaments de grau. En el cas que hi accedeixis des de les proves d'accés a la universitat (PAU) o des d'un cicle formatiu de grau superior (CFGS), et recomanem que també visitis les pàgines següents de la Generalitat de Catalunya (Departament d'Economia i Coneixement, Universitats i Recerca), on trobaràs, permanentment actualitzades, les especificitats per a l'accés.

Opiniones

A
Asier Pla Martínez de Lapuente
01/11/2016
Lo mejor El contenido está muy bien, es completo e interesante. Los profesores son muy atentos y explican muy bien. La relación calidad-precio está bastante bien también.

A mejorar Nada.

¿Recomendarías este curso? Sí.
¿Te ha ayudado esta opinión? (0)
Pregunta a los Antiguos Alumnos qué les pareció.

Su experiencia te será de mucha ayuda para decidirte.

¿Qué aprendes en este curso?

Ciencias Culinarias
Higiene alimentaria

Temario

La totalidad de los Grados propuestos por la Universitat de Barcelona (UB) contienen asignaturas de Formación básica (FB), Formación Obligatoria (OB), Formación Optativa (OT), además de prácticas externas obligatorias y un trabajo de final de grado de carácter, también, obligatorio.

Para conocer más información sobre el itinerario formativo, menciones, distribución y fechas de las asignaturas, podéis consultar en los PDFs anexos en cada página de grado:

Información adicional

- El batxillerat adscrit a la modalitat d'humanitats i ciències socials o bé la modalitat de ciències i tecnologia, preferentment. - Cursats programes de formació vinculats a l'hoteleria, el turisme o les indústries alimentàries, en cas que hagis cursat un títol tècnic superior de formació professional. - Coneixements d'anglès entre el nivell A2 i B1 del Marc europeu comú de referència. - Actituds i aptituds com ara responsabilitat, capacitat de concentració i atenció, habilitats socials per treballar en equip, flexibilitat i polivalència, capacitat d'adaptació, vocació de servei, organització i constància.

Usuarios que se interesaron por este curso también se han interesado por...
Ver más cursos similares